Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet ebből próblémája? 8...

Lehet ebből próblémája? 8 hónapos babám csak fekve hajlandó tápszert enni.

Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 19:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Az enyém 10 hónapos és mindig fekve eszi a tápszert, cumisüvegből így kényelmes. Pohárból tud inni. Szerintem nem lesz belőle problémája.
2012. febr. 27. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:

az enyém is úgy ette,

ha nincs orbitális lyuk a cumin akkor nem gond.

végül is a szoptatás is jobb esetben fekve történik .

gondolom én :)

2012. febr. 27. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 3 hónapos korától csak háton fekve volt hajlandó cumisüvegből enni, kézben nem maradt meg. Most másfél éves, semmi baja.
2012. febr. 27. 19:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Az én 9 hónaposom is fekve szeret enni. Vettem neki olyan cumisüveget, aminek két füle van, így már egyedül is megy neki. Hogy ne legyen teljesen vízszintesen, egy puha plüsspárnával támasztom meg a fejét ás a háta felső részét egy picit.

A védőnőnk egyszer látta, h fekve cumizott, annyit mondott, h vigyázzunk, mert könyebben nyelhet félre.

2012. febr. 27. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Valóban könnyen félre nyelhet, ezért nem hagyom soha egyedül amikor iszik, egyébként szinte sosem nyelt még félre. Nem tudom hogy tudnak a babák fekve inni, én nem tudnék.
2012. febr. 27. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:
19 hónapos kisfiam, ha jön az esti tejital, hozza a "tejpárnát" és a mackóját, lefekszik és úgy várja az üveget...nem tudjuk leszoktatni.
2012. febr. 27. 20:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Fiam 3 hónapig fekve szopizott, ha azt nem nyelik félre szerintem a tápszert sem. De ebben nincs tapasztalatom, mert ő csak ölben issza a tápszert (bár majdnem visszintesen).
2012. febr. 27. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!