Az egy évesnek rizstejet már adhatsz - szerintem. Vagy tejallergiásoknak való tápszerből kevert tej - Milumil Pepti
2012. febr. 27. 18:38
2/20 anonim válasza:
miért nem adhatsz neki tejet?
2012. febr. 27. 18:53
3/20 anonim válasza:
Rizstej és tejital.
(én sem adtam még egyéves korában, inkább másfél felé)
2012. febr. 27. 19:37
4/20 anonim válasza:
A tejital nem tehéntej?
2012. febr. 27. 19:39
5/20 anonim válasza:
Nem, hanem Milupa por.
2012. febr. 27. 19:47
6/20 anonim válasza:
Annak is tehéntej az alapja, én legalábbis úgy tudom. Vannak kivételek, pl a Pepti, de az tápszer. Ha nem jól tudom akkor szuper, én is ki fogom próbálni.
2012. febr. 27. 19:59
7/20 anonim válasza:
Ebben nincs benne az az anyag, ami a tehéntejből az allergiát okozhatja (vagy valami ilyesmi :)) Szóval nálunk bejött, egy éves kora óta issza a doki javaslatára, és szereti. Tehéntejet próbáltam másfél éves kora körül, de nem ízlik neki.
2012. febr. 27. 20:18
8/20 anonim válasza:
Én babatejet adtam a nagynak is 3 éve és most a kicsi is azt issza!
2012. febr. 27. 20:52
9/20 A kérdező kommentje:
Normál tehéntejet, amit mi is iszunk, nem merek még adni neki. Ugyan nem tejallergiás, de pl. a tejföltől (amit én eszem meg) nem tudni miért kiütéses lesz. Meg azt is mondják, hogy a tehéntejben túl sok a fehérje, ami még megterhelő számukra (vese, stb.) és kevés a vastartalma is. Jobb híján persze megteszi, de ha van jobb, akkor azt adnám.
Valami bio babaital kapható, és próbáltátok már?
A másik probléma, hogy elég válogatós is minden téren. Kakaós italokat sem merek, mert néhányan azt tapasztalták, hogy utána nem akart mást elfogadni a bébi.
2012. febr. 28. 10:02
10/20 anonim válasza:
Ha jól tudom a Hipp-nek van bio babatej 1 éves kortól, folyékony kivitelben. Van a Dm-nek is bio tápszere, de hogy az van e 1 éves kortól azt nem tudom.
A Beba-nak van még nagyon jó babateje 1 éves kortól, mindenféle bifidusszal meg immunerősítővel, de a 300 g-os 1700 ft körül van és kb 5 napra elég.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!