Ti melyik nevet adnátok a lányotoknak?
Figyelt kérdés
Sára
Míra
Alexa
2012. febr. 27. 12:42
4/29 sumergo válasza:
Egyiket sem. Nekem nem tetszenek, de ha neked igen, akkor bármelyiket adhatod.:-)
5/29 anonim válasza:
Az én lányom Mira lett volna, de az öcsémék ezt választották a kutyájuknak. Így nem lett.
6/29 anonim válasza:
Egyiket sem, de a Sára és a Míra kellően szép nevek, így ha más így nevezi a gyerekét, az jó és nem zavaró. Hangzásuk alapján normális emberek lehetnek, akár komoly, akár okos, kedves, stb, tehát jó tulajdonságokat képzelek melléjük. Az Alexa viszont... Nem is tudom, nekem vagy egy felnőtt korában is kényeskedő nőci jut eszembe róla, vagy valami szöszi műkörmös cicababa. Szóval oké, hogy most még kisgyerek lesz egy ideig, de arra is gondolj, hogy felnőtt korában milyen lesz azzal a névvel!
7/29 anonim válasza:
Sára. Nagyon szuper név, baba korban, kamaszon és felnőtten is.
8/29 A kérdező kommentje:
Köszi!!!! :-)
Sára vezet...
2012. febr. 27. 13:20
10/29 anonim válasza:
Nekem a Mira (rövid i-vel), és az Alexa egyaránt tetszenek. A Sára mostanában újra népszerű lett, de hangzása miatt nekem mégis túl régies név.
De azt a neved válaszd, ami neked a legjobban tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!