Anyajegyet lehet levetetni szoptatás alatt? Gondolom kapok majd helyi érzéstelenítést. A nyakamon van.
Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 11:17
1/8 anonim válasza:
Levetetni? Helyi érzéstelenítés? A nyakadon? Én ebből semmit nem értek!!!
2/8 anonim válasza:
Aki még mindig nem érti:
Van egy anyajegy a nyakán, amit kisebb műtéttel le lehet szedetni. Ilyenkor adnak érzéstelenítőt. Az a kérdése hogy az érzéstelenítő nem okozhat-e kárt a babában. Bocs hogy nem a kérdésre válaszolok, de lehet így már valaki érti és válaszolni is tud :)
3/8 A kérdező kommentje:
Mit nem értesz? Egy anyajegy van a nyakamon, azt szeretném levetetni. Kapok a nyakamra az anyjegy mellé érzéstelenítő injekciót, és az lenne a kérdésem, hogy lehet-e ilyen gyógyszer mellett szoptatni? Merthogy kisbabám van.
2012. febr. 27. 11:29
4/8 anonim válasza:
Azon a napon nem célszerű, maximum ha reggel történik, akkor este. Addig inkább kapjon lefejt tejet.
5/8 anonim válasza:
Jaj bocsi! ANYATEJET olvastam!:))))
Hú, meglátszik, hogy 4. éjszaka nem alszom:)
Bocsi!
6/8 anonim válasza:
Nekem vettek le. Semmi gond nem volt. Ugyanolyan lidocaint kapsz mint pl a fogorvosnál. Semmi baja nem lesz a babának. A helyi érzéstelenítőből szinte semmi nem jut át az anyatejbe.
7/8 anonim válasza:
Én múlt héten voltam bőrgyógyásznál, mert lett egy anyajegy a hasamon, de azt mondták, majd ha nem szoptatok, akkor veszik csak le.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek. Anyatejet nem tudok sajna levetetni, nincs már annyi :)))))
Bejelentkeztem az orvoshoz, majd ő eldönti, mi legyen.
2012. febr. 27. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!