Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Előfordult már veled, hogy...

Előfordult már veled, hogy (éjszakai) szoptatás közben elaludtál?

Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 22:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Amikor a fiam újszülött volt, akkor felkelt éjjel 2-kor, és reggel 6-ig állt a bál. 1 hét múlva úgy elaludtam szoptatás közben (fekve), hogy reggel nem is emlékeztem, hogy mikor vettem magam mellé a gyereket. Onnantól aludt egyébként nyugodtan, szóval 3 hónapos koráig így aludtunk reggelig.
2012. febr. 17. 22:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A gyerkőc 3 órával később felébredt, látta hogy tálalva van, és én arra ébredtem, hogy cuppog.
2012. febr. 17. 22:30
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Majdnem :) én épp ezért éjjel ülve szoptatok. Napközben általában fekve, de éjjel nem kockáztatom meg, hogy bealudjak. A kisfiunk külön alszik a kiságyában, így szokta meg, és így tudunk mindketten jobban pihenni is.
2012. febr. 17. 22:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baj, ha elalszol közben, csak a gyerek le ne essen. Nálunk a franciaágyon középen feküdt, szóval leesni semmiképp nem tudott volna.
2012. febr. 17. 22:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálam inkább az a kérdés, hogy előfordult-e olyan, amikor nem aludtam el. :o)

Franciaágyon fekve szoptatok éjjelente.

2012. febr. 17. 22:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
rengetegszer:)
2012. febr. 17. 22:49
 7/13 anonim ***** válasza:
Szinte mindig, néha még napközben is, aztán 6 hetes korától átaludta az éjszakát, és már nincs ilyen gond.
2012. febr. 17. 22:56
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi minden éjjel így alszunk. A kicsi ébred úgy helyezkedek, hogy ne feküdjek rá, ő meg tudjon szopizni, és alszom tovább. És amikor végez a törpe, már autómatice, forgatom, takarom, simizem, fel sem ébredek már.

Mondjuk mi együtt alszunk. 1éves kiscsaj.

Amikor újszülött volt, a kh szabályai szerint nem lehetett egy ágyban aludni, éjjel ébred a kicsi, felvettem szopizni. És félájultan mellette azt vettem észre, hogy a nővérke szól, hogy nem alhatunk együtt- a kicsi a köv szopiig véletlen ráfogott a bimbire, én meg bealudtam, és fel sem tűnt, hogy kapaszkodik a kicsi.

2012. febr. 17. 23:05
 9/13 anonim ***** válasza:

Ajjjaj ...

Sokszor arra sem emlékeztem, hogy került mellém a gyerek :-)

Most már 10 hónapos és külön alszik, mert mindig féltem, hogy egyszer ráfekszem, vagy lelököm ...

2012. febr. 17. 23:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én hiába ülve szoptattam, a fotelban szinte ugyanolyan volt mintha ágyban lettem volna! Kényelmes volt és bealudtam :) Miután felpakoltam a lában meg pláne :)
2012. febr. 17. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!