Adtok babátokra bukósisakot amikor mögöttetek utazik a biciklis ülésben?
Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 20:08
2/12 anonim válasza:
Igen, de valamiért mindenki ufóként néz ránk emiatt, hogy mindkettőnkön van. ő ugyanis csak úgy tűri meg magán, ha rajtam is van, a sapkát se szereti, nemhogy a bukót, de ragaszkodom hozzá.
3/12 anonim válasza:
Mindenképpen. Nem baj ha UFO-nak néznek, fő a biztonság.
4/12 anonim válasza:
én most veszek ülést, és veszek sapit is. bele se merek gondolni mekkorát tud esni onnan fentről
5/12 anonim válasza:
Nem.Mi itt kisvárosban lakunk,mivel ez a fő közlekedési eszközünk(nincs autónk,és busz sem jár itt),mindenki csudabogárnak nézne itt bennünket.És amúgy sem tartom szükségesnek,soha,semmiféle baleset nem történt még,állítom hogy biztonságosabb,mint a babakocsi,lába le van fogatva,az öv be van zárva,gyakorlatilag moccanni sem tud az ülésben a gyerek.Naponta többször viszünk így két gyereket.
6/12 anonim válasza:
5. ez a babakocsis hasonlat elég nagy marhaság...
Én se szívesen ülök biciklire bukó nélkül, hát még a pici törékeny baba!
7/12 sumergo válasza:
Nekem is van bukósisakom, naná, hogy a gyerekemnek is lesz, mikor majd bringázunk!
8/12 anonim válasza:
Én is úgy tervezem, hogy ha végre bicajra ülünk idén nyáron, azonnal ráadom a bukósisakot, még a legrövidebb távra is.
Szívem szerint páncél is lenne rajta, de ez már az én hülyeségem :))))))
9/12 anonim válasza:
Ezen még nem is gondolkodtam, hogy majd ha olyan nagy lesz, hogy cangázzunk, akkor kell-e rá sisak. Jó, mondjuk még csak 9 hós. :)
Amikor én voltam kicsi, nekem sosem volt sisak a fejemen, és minden nap avval vitt oviba anya. De az akkor még nem volt divat, sem kötelező.
10/12 anonim válasza:
Akkor biztosan én,és még sok száz anyuka hülye,és felelőtlen itt a városban,mivel itt egyáltalán,senki,de senki nem ad a gyerekére bukósisakot.Azt elhiszem,hogy túrázások alkalmával vagy nagyvárosban ahol ész nélkül jönnek-mennek az autók,oda jobb a bukósisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!