Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek könnyen átázik ez...

Szerintetek könnyen átázik ez a cipőtalp? (elefanten)

Figyelt kérdés

Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Ilyen talpú cipőt néztünk ki a boltban, de nem tudom hogy ha esetleg útközben elered az eső, és menni kell vizes talajon egy kicsit, akkor rögtön átázik? Csak mert nem gumis az egész talpa? Milyenek a tapasztalataitok?

Előre is köszönöm!

2012. febr. 25. 19:54
 1/8 A kérdező kommentje:
2012. febr. 25. 19:54
 2/8 A kérdező kommentje:
A hatodik képen látható a talp rész. Bocsánat, de úgy nem tudtam belinkelni hogy az legyen elől.
2012. febr. 25. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lányomnak pont ilyen volt de 19-sben. ö akkor kezdett még csak menni, így ha sesöebb volt eleve nem engedtem kint menni. de szerintem nem ázott voln át akkor sem. ti már csak gyalogoltok vagy esös idöben babakocsiztok?
2012. febr. 25. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Kisfiamnak is ilyen van csak fiúsba :) Neki az első cipőcskéje volt és pont úgy mint az első kérdező is írta nem sétált esős időben benne.

Szerintem nem a talp miatt ázik át a cipő,hanem a velúrbőr miatt.Én most vettem egy nike cipőcskét neki ami nem velúr és kint is nyugodtan sétálhat benne.

2012. febr. 25. 20:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Esős időben ha mennünk kell valahova, akkor babakocsizunk természetesen, csak gondltam ha útközben kap el minket egy zápor. De akkor meg felveszem. Közben csak rájöttem :)
2012. febr. 25. 21:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk így akkor ha esett előzőleg az eső, és még nem száradt fel teljesen, akkor nem nagyon lehet használni sétára :( Vagy tévedek?
2012. febr. 25. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát ha csak éppen kicsit nedvesebb a járda szerintem simán használható.

Nekem még az volt vele a bajom,hogy borzasztó vékony a talpa.Igaz,hogy hajlékony és puha de az én épp télen elinduló kisfiamnak hidegnek találtam.Boltban,postán,bevásárlóközpontban tökéletesen lépkedett benne,de kint nem mertem letenni.

Viszont a nike amit vettem,vastagabb talpú,melegebb de nem puha és nem hajlékony,sőt csak kívül bőr :( /de ebben már kint is sétálhat/

Jön a tavasz/igaz az eső is/ és ha első cipőcskének szánod akkor én ajánlom Neked.

2012. febr. 25. 21:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiamnak is Elefanten volt az első komoly cipője, a tócsákat kikerültettem vele, így nem ázott át.
2012. febr. 25. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!