Valóban annyira jók az Elefanten kiscipők?
Nem annyira jók, mint ahányszor drágábbak.
A legújabb vélekedések szerint a talpnak egyenesnek kell lenni. A boltozat éppen nem használ, mert "elkényezteti" az izmokat, nem erősödnek meg, és a későbbiekben nem tartják a boltozatot.
Az előző vagyok.
Azaz a cipőben lévő hupli nem használ, mert...
Szerintem mint többi, csak ezeknek nagyon horror áruk van.
Soha nem vettem és nem veszek,.
szerintem jók, de nem jobbak, mint egy csomó másik ugyanilyen kiképzésű cipő.
A kialakítása teljesen optimális a gyereknek.
Én a fiamnak elefantent, superfitet veszek, de volt már neki bobbie shoes szandija is, ami teljesen jó volt.
Én most vettem neki tavszi cipót elefanteosat és azt vette észre hogy úgy megy benne mintha fél éve vettem volna:))Nem úgy mint a siesta,asso...stb cipőjében.De én megmondom őszintén hogy csak azrt ezt kapta mert le volt árazva:P
Próbálok neki jó minőségű cipőt venni mindig de fontos hogy ne legyen 10ezrek felett:((
Tényleg az a baj hogy már anniy félét mondanak hogy az ember már azt se tudja melyik a jobb.Én ismerek olyat aki a legdrágább cipőket vette meg és lúdtalpas a babája,meg az ellenkezőjét is aki csak a kínai cipőt tudta megfizetni születése óta és semmi baja.Mára mind a kettő gyerek 7 és 8 éves.Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!