3 hetes a kisfiam. Nem használunk légzésfigyelőt, de aggódom. Mit tanácsolnátok?
Egyáltalán nem gáz. A babának a helyén van a helye, te is úgy tudsz pihenni, ő is.
A légzésfigyelőt abszolut csak pártolni tudom! Nekem van, nem is bírnám ki nélküle, pedig már 1 éves a lányom, és még mindig használom. Megnyugtat, hogy tudom minden rendben.
Nálunk sokszor riasztott, de semmi baj nem volt, csak mélyen aludt. Sokkal nagyobb baj lett volna, ha a riasztás nem kelti fel!
Ha aggódsz , akkor meg ne értem a kérdést. Ha venni nem akarsz, legalább bérelj 6 hóig, havi 2000 ft ne hiszem, hogy a földhöz vág-főleg, hogy a babád életéről van szó.
És miért az utolsó pillanatban vinnyog? ezt sem értem-általában 17-21 mpre vannak állítva, a baba pedig 30 percet bírja oxigén nélkül. Nyilván elsősorban te is mindent megteszel, hogy újból lélegezzen, de fél óra alatt a mentő is kiér, és segít, ha baj van.
Szóval abszolut csak előnyét látom, szerintem hátránya semmi de semmi nincs.
Ha gondolod, írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!