Mit tehetnék, hogy babám ne csikorgassa a fogát?
Figyelt kérdés
1 hete jött ki neki a fölső kettő (az alsó 2 már 4 hónaposan) és ma egész nap a csikorgatást gyakorolta... Már mindent adtam neki rágcsálni, de rövid időn belül kiköpi és folytatja. Dologéllel kenem. Annyira rossz hangja van, a hátamon áll a szőr:-) 6,5 hónapos2012. febr. 24. 21:44
1/6 anonim válasza:
Várj kb. 1 hetet,megszokja,h ott van és nem lesz neki érdekes.
Én is azt hittem megőrülök tőle,de szerintem tenni nem lehet ellene semmit:)
Kitartás:)
2/6 anonim válasza:
Jaj, én nem tudom, de az enyémek álmukban csinálják (8,5 és 10 évesek), iszonyatos hangja van, már attól libabőrös lett a karom, hogy elolvastam a kérdésed és válaszolok.
3/6 vespana válasza:
Szerintem is majd megunja.Viszont az enyém is álmában csikorgatja a fogait 5,5 éves és még cuppog is hozzá mintha álmában enne :)
4/6 anonim válasza:
Az én babóm is kb 1 hétig csinálta, szerencsére mostanra megunta. Én nem csináltam vele semmit, csak menekültem amikor tudtam. Remélem nem kezdi el később álmában, mint az előttem szólók gyerekei. Borzalmas hangja van.
5/6 anonim válasza:
Én a csikorgatástól vettem észre, hogy kijött az első foga felül :)
2 nap múlva kint volt a mellette lévő is és onnantól nonstop csikorgatott.
Próbáltuk elterelni róla a figyelmét, mert kirázott tőle a hideg.Kb 3 hétig csinálta aztán már nem érdekelte.Volt, hogy cumit nyomtam a szájába, hogy ne csinálja:)
Szerintem ez múló dolog, majd abbahagyja, addig meg te is megszokod :)
14 hós kiscsaj anyuja
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást, ma még nem jutott eszébe, reménykedem hogy nem fogja csinálni.
2012. febr. 25. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!