Ma vettem észre 1 éves babámnál, hogy mindkét bokája befelé dől. Ez baj vagy normális?
Az enyém 13 hónapos és pont ma sétált előttem az udvaron, és azt néztem milyen furcsán áll a cipő a lábán, meg akartam igazítani, akkor láttam, hogy totál betaposta mindkét hiper szuper, magas szárú, bokatartó stb bakancsát. :(
Totál befele dől neki, de ebben a korban ez valóban nem mérvadó!
A nagyobbik gyerkőcnek tök szépen álltak a bokái, a védőnő meg a gyerekorvos mindig megjegyezték, hogy ritka az akinek ennyire egyenes babakorba, most 4 éves lesz és olyan lúdtalpas, hogy gyógycipőt kell hordania.
Nekünk azt mondta az ortopéd orvos 3 évesen, hogy még bőven várhatunk oviba kerülésig (3,5 évesen kezdte), mert ott tornáztatják őket és az is sokat javít.
Az én 2 éves lányomnak is befelé dől, úgy látom. De ebben az influenzás időszakban nem akarok vele menni sehova.
Pedig mindig normális, bokatartós cipő volt a lábán.
Elkeseredtem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!