Hypoton babák anyukái! Ez még mindig normális a babámnál?
én váltanék gyerekorvost!
neurológusnak meg KELL vizsgálnia, hogy kizárjon betegségeket, oxigénhiányt, stb. miután 6 hónaposan is legyintett a dokitok, ez így már tényleg sok, az alap dolgokat nem csinálja meg! én babám 5 hónapos volt amikor támaszkodott a karján ugyan de ökölbe szorított kézzel és már mentünk is kivizsgálásra... fontos a lelkiismeretes orvos.
én csak anynit mondok, nyugodtan bírálj felül akárkit, ha a gyerekedről van szó...látod, ha rajta múlt volna, még a dévényre se kerültök el, nem hogy 6 hósan, de máskor se. az lenne az igazi gáz. akkor ott felülbíráltál mindenkit, és milyen jól tetted. inkább vidd el feleslegesen neurológushoz, mint ne vidd el és neadjisten szükség legyen rá. amúgy én a leírtak alapján nem hiszem, hogy neurológiai baja lenne a picidnek, bár én nem vagyok orvos. viszont az enyém is hipotón volt, mi szerencsére már 3 hósan "észbe kaptunk", és vittük, pedig ugyanez volt a szitu, se a gyerekorvos, se a védőnő szerint nem volt semmi probléma. ráadásul mindezt úgy, hogy se a terhességem, se a szülésem nem volt problémamentes, ha ezt a hármat összerakom, akkor nekik tudniuk kellett volna, hogy valami nincs rendben, főleg hogy tünetei is voltak. persze utólag ezt már könnyen megmondom, de akkor, ki tudta mire kell figyelni....csak épp az orvosnak ezt bármikor könnyen meg kell tudnia mondani, azrt orvos...a miénk mégse mondta meg. lényeg a lényeg, mi voltunk neurológusnál is, többször, mert ugyan nem volt eltérés hálistennek, de kontrollra vittük, szerencsére Ő egy lelkiismeretes valaki volt...és mivel mi azért korábban kezdtük, az enyém 11 hósan járt. de a tiédnál is csak idő kérdése, ha jártok továbbra is, és otthon is foglalkozol vele, akkor meglásd, meglesz az eredménye, ne keseredj el. esetleg elviheted a korai fejlesztőbe, ahol gyógytornász is tud vele foglalkozni, és az is megdobja a fejlődését.
sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!