Hogy kell Anmar HIluxos kocsira feltenni a szúnyoghálót?
Szia! :)
Azért tűnik rövidnek, mert nem mindegy, hogy milyen irányból teszed fel - ha rövid, akkor fordíts rajta 180 fokot!
A két pánt: a vázon, valahol a kupola alatt két oldalon van egy kiálló (kicsit kampós) rész - na oda kell akasztani.
Az esővédőt sem mindegy, hogy rakod fel! - Figyelj, hogy a varrás befelé/lefelé legyen (a baba felé), a kukucskálós résnél pedig a gumírozott rész legyen alul!
Huhh, remélem érthető, ha nem, akkor írj nyugodtan!
szia
koszi a valaszt
a esovedovel nem volt gond, lattam mar ilyet elotte is, csak a szunyoghallo hiaba is feszitem ki barmelyik iranyba, kisebb mint a kocsi hossza, rajottem a szerelesi modra, muszaly hogy a kocsin rajta legyen a labzsak resze, ha a laba takarva van akkor az arc reszere pont passzol a halo, csakhogy nyaron nem fogom letakarni a labait, eleg melege lesz nelkule is,igy vettem egy rendes meretut
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!