Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után a kórházban nem...

Szülés után a kórházban nem kaptam baby-service -s csomagot! Hol lehet igényelni, segítene valaki?

Figyelt kérdés
Köszi
2012. febr. 22. 11:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak nem az ÁEK-ben szültél? Amúgy nem tudom,h. Lehet-e utólag kérni valahol de szerintem nem. Max ha visszamész a kórházba és kérsz.
2012. febr. 22. 11:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Én se kaptam, és ÁEK-s vagyok. A szobatársaim kaptak, csak akkor jutott eszembe mikor hazamentünk.
2012. febr. 22. 11:29
 3/8 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem az micsoda?
2012. febr. 22. 11:34
 4/8 anonim ***** válasza:
vagyis mi volt benne? én se kaptam
2012. febr. 22. 11:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Szent Imrében szültem, az első két fiamnál kaptam, most harmadjára nem, de nekem is csak otthon jutott az eszembe!! :)
2012. febr. 22. 13:55
 6/8 anonim ***** válasza:
1vagyok. Mindenféle promóciós ajándék, termékminták, popsitörlő, Sudocream, melltartóbetét, néhány db pelenka. Az egyikben meg volt egy rendes nagy doboz Domestos.
2012. febr. 22. 16:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja és én 3 félét is kaptam de csak azért mert 6 napig voltunk mert a babámnak antibiotikumot kellett kapnia és átkerült a PIC részlegre és ott dolgozik a nővérke aki osztja (az ÁEK-ben). Kül'önben én kértem a szobatársaimnak is de a többiek nem kaptak legalábbis aznap nem meg azelőtt sem a 6 nap alatt.
2012. febr. 22. 16:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha még jársz erre...utolsó válaszoló vagyok.

Megtaláltam a kis tájékoztató füzeteket amik a dobozokban voltak. Ezek a címek vannak rajta, talán van ott valami segítség:

www.promobox.hu, info@promobox.hu

www.hipp.hu

www.felicitas.hu

2012. márc. 3. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!