Milyen konyvet vegyek ajandekba egy 10 honapos kisfiunak es egy 3 eves kislanynak?
3 évesnek a Vlagyimir Szutyejev: Vidám mesék c. könyvét ajánlom.
10 hónaposnak még nem vennék könyvet, mert szétnyálazza, szétrágja, majd széttépi, főleg, ha fiú. Legalábbis az enyém ezt tette.
Vidam mesek mar megvan neki. Anna, Peti es Gergo sorozat is, vmint Bogyo es Baboca is. Egy-ket szines nagy mesekonyv is, amiben valogatott mesek vannak.
Azert szeretnek a kisfiunak is vmilyen konyvet ajandekba, meg ha nem is most adnak neki, de a novere utan sok konyve van mar neki is.
Ez nem mesekönyv, hanem nézegetős, de szerintem három évesnek is szuper én nagyon szeretem. Minden évszakhoz van.
Az én kislányom 8 hónapos korától imádta ezeket a könyveket, van belőle többféle is, egyet linkelek:
Szerintem ez a 10 hós kisfiúnak nagyon jó. De egyébként vízhatlan könyvek is vannak, csak azok nem ilyen érdekesek :)
A kislánynak lehetne esetleg válogatott mesés könyvet, ha nincs meg neki. Kétéves lányom imádja ezeket is:
Amik még ilyen korosztálynak vannak, azokat meg már felsoroltad, vagy felsorolták előttem.
A 10 hónaposnak valami állatos nézegetőset ajánlanék, pl. a Keresd meg hol vannak... sorozatot, mert még lehet, hogy annyira nem mutogatja az állatokat, de nem sok idő múlva jön ez az időszak, és ebben sokféle állat van.
A kislánynak pedig Marék Veronika Boribon sorozatából is vehetnél, ha még nincs neki egy sem, akkor a Boribon és a 7 lufi-t ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!