Mit vihetnék ajándékba 8 hónapos kislánynak?
én a magam nevében két (lassan 3 ) gyermek anyjaként elmondhatom, hogy a zenélős játékok az őrületbe kergetik a szülőket. A férjem már mondta, hogy ő csak azt fog venni a rokonok gyerekeinek bosszúból :-) Igazán nem is értem, hogy nem lehet egy kismotort úgy venni, hogy ne legyen rajta valami kapcsoló ami aztán olyan hangot ad, mintha a forma1 és valami disco keveréke lenne.. no mindegy.
Amúgy én állatokat ábrázoló képeskönyvet vennék. Az én lányom már fél évesen ülve nézegette őket félórákig. Anyuval szépen neki lehet ülni, és álmélkodni a jószágokon. Vagy lehet kapni mondókás, babaénekeket tartalmazó könyvet, amit az anyuka mosogatás közben is tud énekelni akár :-)
Én kiszokni mániás vagyok így tőbbek kőzőtt azt viszek minden babához illetve szeretem ha nekünk is hoznak ajándékba.
Egyébként a kőnyvet illetve a készségfejlesztőket favorizálom,mind adni,mind kapni.Pl egy 8 hónapos baba már ül a kádba így egy jópofa pancsolós játék is szuper ajándék,szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!