Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudnátok segíteni, milyen...

Tudnátok segíteni, milyen cipőt kell venni először a babának?

Figyelt kérdés
Már teljesen belezavarodtam,mert mindenhol mást írnak,hogy végülis milyen cipőt vegyek a kisfiamnak,most 10 hónapos egyelőre még csak álldogál,kapaszkodva,kapaszkodás nélkül,bútorok mellett megy,játékot,egyéb tárgyat tolva megy.De ha elkezd járni a doki szerint hamarosan milyen cipőt vegyek neki? milyen legyen a talpa?Bent kell használni? ha igen bent és kint lehet ugyanolyat?
2012. febr. 22. 09:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A Siesta First Step cipői egyáltalán nem "gyógycipők"!

Nagyon kényelmes, hajlékony a talpa, és észrevehetetlen benne a harántemelő. A kislányom első cipője ilyen volt - nem ortopédus ajánlotta - , tökéletesen bevált, szépen megtanult benne járni.

Jó még a Superfit és az Elefanten is. Szintén kényelmes, könnyű cipőcskék.

2012. febr. 25. 21:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül a márka a lényeg!!

Hajlékony legyen a talpa és nem kell semmiféle "betét" ha semmi nem indokolja! A bokáját kell,h tartsa!

2012. febr. 25. 22:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezt az oldalt is: [link]

[link]

A Siesta már nem a régi Siesta-technológiával készül, hanem egyszerű harántemelős betéttel (Kínában, mert a Savaria cipőgyárat ugye eladták:(), a Siesta btét a Carlo cipőben viszont megtalálható: [link] Sajnos kevés helyen forgalmazzák, pedig nagyon jó!

Az Elefanten márkanevet megvette a Deichmann, viszonylag jó minőségű kínai cipőt kapsz a pénzedért, ha olyat veszel.

Én felváltva Carlót és Szamost adok a lánykámra, szerintem így a legjobb. (A férjem 25 éve gyerekcipővel foglalkozik.)

2012. febr. 26. 08:14
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ilyet néztem most, alig várom, hogy itt legyen az idő:

[link]

2012. febr. 26. 10:59
 15/15 A kérdező kommentje:
Jól néz ki :) köszönöm a válaszokat,akkor majd körbenézek :)
2012. febr. 26. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!