Tudnátok segíteni, milyen cipőt kell venni először a babának?
köszönöm! és amik ezen az oldalon vannak kint is használhatóak vagy csak bent?
Kint is használhatók, és én jónak látom őket. A lényeg, hogy puha legyen a talpa és magas legyen a szára, hogy tartsa a bokáját.
Egy darabig még úgysem fog marha sokat gyalogolni. Én a puhatalpúra esküszöm. Sőt, otthon én hagytam zokniban járkálni, nem cipőztünk.
esetleg abban tud valaki segíteni,hogy első cipőnek iylet vehetek?
és hogyan van,ha vettem neki egy ilyen cipőt és mondjuk kinövi következőleg már vehetek ebből a fajtából?
még egy kérdé,ezt használhatom papucsnak? és ezt akkor miután egyedül lépeget vagy akkor is rátetetem,ha még csak kapaszkodva lépeget?
Mi Elephanten-t vettünk először. Az ortopédus elégedett volt vele.
A Siestát, érdekes módon, egyáltalán nem ajánlotta, mivel semmilyen , nem korának megfelelő, elváltozás nincs a lábán. Azért írtam, hogy érdekes módon, mert itt folyton ezt ajánlják az anyukák, gondolom nekik is ortopédus ajánlotta.
Szia, az én fiam 26 hónapos, lakáson belül Liliputi puhatalpú cipőt hord. Én azt kintre nem adnám rá. Lakáson belül, ha nincs hideg, szerintem elég a zokni is, mi családi házban élünk, azért vettem.
Előző nyáron volt Pediped originals és gg cipője is. Az originals szintén puhatalpú cipő, kint is használható, ha nem esik az eső, de én kora tavasszal nem adnám rá, ahhoz nem elég vastag a talpa. Szandálként hordta nyáron, zokni sem kellett hozzá. A tavaszi-őszi cipője volt gg típusú, nagyon jó, rugalmas talpa van. Én sajnálom, hogy a mi méretünkben már nincs az előző két fajta, csak a flex típus, de azt hiszem, azt fogunk venni tavaszra.
Ha van lehetőséged, érdemes lenne megfogdosni a boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!