Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babának is ilyen lassan...

Más babának is ilyen lassan nőnek a fogai?

Figyelt kérdés
Kisfiamnak 2 hónapja kibújtak az alsó fogai, de alig 2-3 mm nagyságúak, nagyon lassan nőnek. A felső fogacskája csak 3 hete bújt ki, de az már sokkal nagyobb. Mennyi idő kb., amíg teljesen kibújnak a fogak (más ismerős babáknál mintha jóval gyorsabb lenne)?
2009. jún. 5. 17:16
 1/7 anonim válasza:
szia nemirtad,hogy milyen idos a babad,nekunk meg csak most bujtak ki az also 2fogak,es7hos lessz 8-an
2009. jún. 5. 19:51
 2/7 A kérdező kommentje:
10 hós a babám, 8 hósan bújt ki az első két foga alul.
2009. jún. 5. 20:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én babám most 9 és fél hós, és ha minden igaz ma kezdett el kibújni neki az első, felül.
2009. jún. 5. 21:10
 4/7 A kérdező kommentje:
örülök neki, hogy jön a babátok foga, de nem ez a kérdésem. Az én fiamnak is van már 3 foga, de 2 hónap alatt kb. 3 mm-esre nőtt meg az alsó 2, míg látom más babáknál, hogy ennyi idő alatt teljesen kibújik nekik. Engem az érdekel, hogy van-e más is, akinek ennyire lassan nőnek a már kibújt fogak?
2009. jún. 5. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kisfiamnak is nagyonn lassan jönnek a fogai. 7 hónapos korában egy-kettő kibújt a két alsó, a felső 4-gyel meg már küszködünk több, mint egy hónapja! Erre sajnos nincs más csak a türelem meg a kitartás...
2009. jún. 5. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Az utolsó vagyok a fiam most 11 hónapos.
2009. jún. 5. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem azt kérdezte,hogy milyen lassan jönnek!

Az én babám 8 hós és éppen betöltötte a 6.hónapot amikor kibújt az alsó két foga.De még mindig nagyon picik.Nálunk a felső kettő még nem jött ki.A védőnő szerint normálisan nő a foga.Úgyhogy nem csak nálatok nőnek lassan a fogacskák.

2009. jún. 6. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!