Napirendet te alakítottad, vagy a babádra hagytad?
ő mutatta az irányt, én meg alakítottam.
voltak fix dolgok a napunkban, pl. a fürdés, meg ugye utána a sorrend. a levegőzés, majd a séta és ehhez a pár dologhoz 2 hetes korára szépen beállt egy +/- fél órás napirend.
persze ahogy nőtt úgy változott, de ezt szépen tudtuk alakítani, nem volt belőle probléma :)
Én az első hetekben hagytam,hogy annyit aludjon,amennyi jól esik,persze ez max. 5 óra volt. Úgyis felébredt,ha éhes volt,de általában tartotta a 3-4 órát. Persze mindenki mást tanácsolt,és mivel első babás vagyok,csak tanácstalanabb lettem,ezért inkább a figyeltem a lánykámat. A fürdés fix volt,az egyéb evések +/- fél óra csúszással zajlottak. Hónapokig 6-kor kelt, és ahhoz igazodtunk,most 6 hós kora óta 7-kor kel,és fix napirendünk van,persze +/- 15 perc.
Az eleje még ilyen lesz nektek,nem várhatod el a babától,hogy 19:00-kor fürödjön minden nap, én is túlspiláztam, a 2. gyerekkel nem fogod ennyire görcsösen venni.
Egyébként a napirend mellett szólok én is,sokkal jobb így,h tudom mikor fáradt,éhes stb.,h mikor mit jelez a hangulata,eldöntöm,ha ránézek az órára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!