Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet egy elcsúszott...

Hogy lehet egy elcsúszott napirendet visszaállítani? Valakinek volt hasonló, amit megoldott?

Figyelt kérdés

20 hónapos a kisfiam,akinek eddig jól bevált napirendje volt.Fél8kor kelt,délben ebédelt,amint lenyelte az utolsó falatot,már ment is aludni,fél4 körül kelt,mentünk sétálni,este legkésőbb 9kor már aludt.Kiszámítható ,tervezhető volt minden, ő pedig nyugodt ,és kiegyensúlyozott.

Aztán jött egy pár nap,amikor hivatalos elintéznivalóim voltak,így ebéd után muszáj volt menni.Ő babakocsiban nem alszik,így volt fél4-4 mire hazaértünk és ágyba került.Szóval így kezdődött,hogy átrendeződtek a napjai.

Most reggel 9kor kel,délben ebédel,de 2ig nem alszik el,aztán 2-től 4-5ig alszik,este pedig 11,sőt van hogy éjfél mire alszik.Nem nyűgös,csak nem álmos...

Sehogy nem tudom visszaszoktatni.Próbáltam,hogy ébresztem reggel korábban,semmi.

Nem tettem le nappal aludni,akkor este fél7kor kidőlt,de ugyanúgy 9is húzta a lóbőrt :) és folytatódott minden...

Volt,hogy nappal csak 1 órát hagytam pihenni,ennek se lett eredménye,csak egész du. sírós volt.

Mit csináljak?Hagyjam és majd visszaáll,vagy segítenem kell valahogy?Ez már így megy egy hónapja.

2011. dec. 26. 10:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem kitartóan folytasd, tartsd a megközelítően szabályos napirendet. Be fog állni, csak ne hagyd abba.
2011. dec. 27. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!