Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos babátok miket tud,...

4 hónapos babátok miket tud, miket és hányszor eszik 1 nap és mennyi a súlyuk és hány cm?

Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:
szia! Márkó holnap lesz 4 hónapos, a hasáról a hátára fordul, gagyarászik, nevetgél, nyúl a játékokér, ha hason van és van kedve akkor oldalra kúszik a játékér, kinyomja magát úgy hogy a tenyerére támaszkodik. kb ennyit tud. kb 7szer eszik egy nap, anyatejet. 68,5cm, kb 7, 30kg lehet mert 2 hete 7,11kg volt. és a te Babád?
2012. febr. 21. 11:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Kislányom 9-én volt 4 hónapos, éppen tegnap este mértem meg a súlyát 7720g. Este 7:30-tól reggel 8-fél9ig alszik(1szer vagy 2szer ébred fel enni alkalmanként max.15perc pelenkázással együtt), napközben kb. még 5ször eszik. Mondhatni hogy elég lusti baba, nem nagyon mozgolódik. Ügyesen nyúl a játékok után, megfogja aztán jól megrágcsálja, majd eldobja. Hason fekve sokáig tartja a fejét és egy pár napja már így is nyúl a játékok után, amiket elé lerakok. Ha a hasát oldalát puszilgatjuk hangosan nevet, imád kukucsosat játszani. Forogni még nem forog, sőt nem is mutat semmi hajlandóságot rá. Viszont ha a hátán fekszik és mondjuk a fele fölé teszek játékot, akkor gyorsan C alakba vágja magát, ha pedig az oldalára fektetem akkor erőlködik és az esetek nagy többségében át is fordul a hasára. Kíváncsi leszek mikor lesz ebből normális átfordulás! Ja visítani azt nagyon tud, főleg ha akar valamit. Sírni nagyon ritkán sír.
2012. febr. 21. 12:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is 9-én volt 4 hónapos a lányom. Nagyjából ott tart, ahol a második válaszoló kislánya is. Hátról oldalra remekül fordul. Ha oldalra rakom le, onnan már egyre többször gurul át hasra, de a kettőt még nem kötötte össze :) A kiságy oldalára fellógatott játékait nyúzza állandóan, fordul értük, pakolgatja a kezeiben, rágja őket. Csörgőt is szintén. Hason fekve percekig elvan, néz ki már majdnem a rácsok fölött, próbálja kinyomkodni magát. A feneke állandóan jár fel-le, jobbra-balra. Lassan megtalálja a lábait is, mert egyre többet fogdossa a térdét és húzza egyre közelebb az arcához. Be nem áll a szája, gurgulázik, sikonyál, beszélget, vigyorog...akár hsaon, akár háton fekszik. Az új szokás, hogy még a vállamon is "morog" pl altatás közben. És imádja a fürdés előtti perceket, amikor nincs rajta a rugija. :)

Két alsó foga már kibújt (pont 9-én és rá 5 napra). Tápszeres gyerek. Reggel 6-7 között ébred valamikor, reggelizik, általában kb 170 ml tápszert eszik, 10 körül gyümölcs + tápszer, 13 kor ebédel kb, utána séta aztán 16 körül uzsira is tápszer és 20 körül fürcsi, vacsi és alvás reggelig. A legutóbbi méréskor volt 18-án 65 centi és 7430 gramm.

2012. márc. 2. 09:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! kislányom Zsezsi ma 4 hónapos! 6400 g és 62 centi. (51 centivel és 2980 grammal született) hátról hasra fordul és már majdnem sikerül vissza is neki:) Nagyon sokat beszél, sikítozik és kacag (vagy két napja kacag). Ha hason van próbál kúszni, de nem mindig sikerül még neki. És 1 hónapja elkezdődött a fogzás is, az oldalsó metszőfogai jönnek. Éjszaka 3-4 szer kell enni. Napközben 1,5 óránként eszik, de csak 90-120 ml között (cicizik). Hozzápótlást még nem kap, de már apa nagyon szeretné, ha megkóstoltatnám vele az almalevet én még gondolkodom! Kellemes napokat!
2012. márc. 2. 09:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, persze a játékokért nyúl, ide-oda teszi, és nagyon mérges ha nem éri el. A csörgőt, ha meglátja, rögtön felderül az arca! Imád minden t a szájába venni! A te kisbabád miket tud?
2012. márc. 2. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!