4 hónapos babátok miket tud, miket és hányszor eszik 1 nap és mennyi a súlyuk és hány cm?
Szia! Nekem is 9-én volt 4 hónapos a lányom. Nagyjából ott tart, ahol a második válaszoló kislánya is. Hátról oldalra remekül fordul. Ha oldalra rakom le, onnan már egyre többször gurul át hasra, de a kettőt még nem kötötte össze :) A kiságy oldalára fellógatott játékait nyúzza állandóan, fordul értük, pakolgatja a kezeiben, rágja őket. Csörgőt is szintén. Hason fekve percekig elvan, néz ki már majdnem a rácsok fölött, próbálja kinyomkodni magát. A feneke állandóan jár fel-le, jobbra-balra. Lassan megtalálja a lábait is, mert egyre többet fogdossa a térdét és húzza egyre közelebb az arcához. Be nem áll a szája, gurgulázik, sikonyál, beszélget, vigyorog...akár hsaon, akár háton fekszik. Az új szokás, hogy még a vállamon is "morog" pl altatás közben. És imádja a fürdés előtti perceket, amikor nincs rajta a rugija. :)
Két alsó foga már kibújt (pont 9-én és rá 5 napra). Tápszeres gyerek. Reggel 6-7 között ébred valamikor, reggelizik, általában kb 170 ml tápszert eszik, 10 körül gyümölcs + tápszer, 13 kor ebédel kb, utána séta aztán 16 körül uzsira is tápszer és 20 körül fürcsi, vacsi és alvás reggelig. A legutóbbi méréskor volt 18-án 65 centi és 7430 gramm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!