Hogyan vesztek vizeletet?
Ha steril pisi kell, akkor előtte fertőtlenítsd ki a bilit és úgy öntsd át a steril üvegbe, amit adtak hozzá. Dez csak akkor kell ha tenyésztés is kell. Amíg ül a bilin, addig kösd le valami játékkal.
Vizeletes zacskóval fiúnak (ami elvileg könnyebb) 7 hónaposnak sem tudom már úgy levenni, hogy visszacsomagolom, mert egyszerűen ahogy mozog kifolyik a pisi. Csak úgy tudom, ha mákom van, hogy felteszem a zacsit és hanyatt fekve lefoglalom addig míg nem pisil (ami akár 2 óra is lehet, és még akkor sem biztos hogy elég mind a kettő üvegbe). Pedig már van tapasztalatom, mert 2 hónapos kora óta, hetente kell pisit vinnem.
Amúgy a gyógyszertári zacskónak nem ér semmit a ragasztója, a kórházban sokkal jobbat használnak.
Teljesen tisztítsd meg a kis nuniját, és legyen tökéletesen száraz, amikor ráragasztod a pisigyűjtő-zacskót. Így nem fog leesni róla, és a pisi előbb-utóbb betalál.
Én nem tudtam még lányomat bilibe pisiltetni ennyi idősen, úgyhogy muszáj voltam türelmesen várni, míg a zacsiba sikerült összegyűjteni a pisit.
Jó pár alkalom volt, mire sikerült.
2-es vagyok, azt elfelejtettem, hogy ma vettem ragtapaszt és azzal még plusszban jól leragasztom a zacsit minden irányban, talán akkor nem fog kifolyni, ha visszacsomagolom és el kezd forgolódni (amúgy nálunk nem az a baj hogy leesik, hanem hogy kinyomódik belőle a pisi mindig valahol, ráadásul úgy hogy még a pelenkából is kifolyik felfelé és csupa pisi lesz a gyerek.)
Holnap reggel próbálom ki.
Figyelj, én ezzel 3 napig kínlódtam. A bili nem jött be, mert még nem bilizett, és hiába ücsörgött rajta órákat, visszatartotta.
Nekem is itt mondták meg a tutit: Egyszerűen ne adj rá pelenkát. Mert ha ráadod, akárhogy is ragasztod rá a zacsit, a pelenka szét fogja nyomni, és kifolyik. Van esély, hogy takarítani kell utána, de másképp nem megy. Bár szerencsére nekünk nyáron kellett, így simán lehetett egy szál pólóban, meg zacsiban. Hát, most jól be kell fűteni. Ha jól megitatod, remélhetőleg fél órán belül meg lesz az eredmény.
SIKERÜLT!!!Reggel,mikor itta a tejcsikét,akkor ragasztottam rá a zacsit és lazán raktam rá a pelust.Reggeli közben nyúkált a pelushoz és kirázt a hideg.Gyorsan kibontottam és 10ml pisike ott figyelt a zacsiba!!! Ennyi elég is lett!Köszönöm a tippeket!
24-óráshoz annyit írnék,hogy én megkérdeztem hogyan csináljam,mert elég nehéz begyűjteni egy ekkora gyerektől és azt mondta a laboros,hogy amit sikerül,azt rakjam üvegcsébe és a hűtő legalsó polcán tároljam és ha megvan a kellő mennyiség vigyem.Ezt arra mondta,hogy délután bölcsi után mikor otthon vagyunk zacsizzunk és reggel ezt a délután összegyűjtöttet vigyem reggel.Ezért gondolom,hogy ha reggeltől zacsiztok és félóránként megnézed van e valamennyi azt így tudnád esetleg összegyűjteni,vagy ha már biliztek akkor nem kell zacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!