Másfél szobás lakásba, be lehet vállalni egy babát? Nem lest túl kicsi a hely?
Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 13:04
1/16 anonim válasza:
Nem lesz kicsi a hely. Van külön szoba, már ez ideális. Lényeg, hogy akarjátok -e a babát igazán, vagy még nem.
2/16 anonim válasza:
Igen, lehet Tiétek a nagyszoba a babáé a félszoba. Nem csak 200 nm-es lakásokba születnek babák:))
3/16 A kérdező kommentje:
Persze, hogy akarjuk. Csak tervezgetek, hogy hogyan lehetne megoldani a berendezkedést.
2009. jún. 5. 13:07
4/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat a hibáért, most olvasom a kérdést: lest=lesz
2009. jún. 5. 13:08
5/16 anonim válasza:
Ha az ideális időt és élthelyzetet várod, soha nem lesz gyereked, vagy túl öreg leszel és nagyinak fog hívni.
6/16 anonim válasza:
Persze, hogy lehet akkorába is. Tudod, hányan vállalnak úgy babát, hogy csupán 1 szobájuk van a szülőknél? Úgy is ki lehet egy ideig bírni. Mindent meg lehet oldani, ha az ember akarja..csakis akarni kell. Egyébként nálunk 4 gyerek van és egyelőre csupán 3 szoba, mégis elférünk..
7/16 anonim válasza:
Szia. Mi tavaly januárban költöztünk be első lakásunkba, ami 36m2 és 1,5 szoba. Idén márciusban pedig megszületett kislányunk, övé lett a kisszoba(1 hónapig vele aludtam, én egy kanapén aludtam). Mi pedig a párommal a "nappaliba" költöztünk. Elférünk. :)
8/16 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, különben elég sok embernek nem lenne gyereke egyáltalán.
Mi is másfél szobásban élünk. A kisszoba a hálószoba, egyelőre még együtt alszunk a babával, ha picit nagyobb lesz, akkor megkapja gyerekszobának és mi a másikban fogunk aludni. Persze szerepel a terveink között egy nagyobb lakás, de ahhoz pénz is kéne...
9/16 anonim válasza:
Mikor megszületett a fiam 1 szobás lakásba laktunk. 5 hónaposa volt mikor másfél szobásba költöztünk és mondhatom nagyon jól elvagyunk:)
10/16 anonim válasza:
Előttem szólókhoz hasonlóan 49 négyzetméteren, másfél szoba, 10 hetes kislány, övé a kisszoba mienk a nagy.Tervezünk nagyobb lehetőleg családi házat, de aztán biliben az ujjunk, tehát maradunk maradon.Elférünk 3-n boldogan, és ez a lényeg.Remélem ez a sok pozitív hozzászólás megerősít titeket is egy babához.A világ csakis vele lehet teljes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!