Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 18hós gyermeketek hány kg és cm?

18hós gyermeketek hány kg és cm?

Figyelt kérdés
Az én lányom kb.78cm és 10kg. 46cm és 2550gramm volt mikor született. Tudom,hogy ez is számít de minden hasonló korú baba nagyobb nála. :)
2012. febr. 20. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre én is kíváncsi vagyok.

Már csak azért, mert az én lányom 1 éves, de mindenki másfélnek nézi. :)

2012. febr. 20. 13:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom kb 80-82cm és 11.8 kg.3500grammal és 56 cm-rel született.1-jén lesz 18 hónapos.
2012. febr. 20. 13:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor az én lányom hasonszőrű a tiéddel! 18 hónaposan 78 cm és 9,6 kg volt. 46 cm és 2200 gramm volt mikor született. Én sokáig nagyon aggódtam (most már nem annyira), hogy mi lehet a baj, mert miután behozta a lemaradását nagyon nehezen hízott, vittük mindenféle vizsgálatra és még mindig azt mondják fogadjuk el, hogy ilyen alkat, nincs semmi baja, mert amúgy meg nagyon arányos, vidám, mozgékony kis manó. Hozzáteszem iszonyat sokat eszik, mégsem fog rajta (majd tinédzser korában örülni fog neki :D ) De azért néha nagyon rossz érzés, főleg,ha más gyerekekkel van együtt, hogy ilyen kicsi, és jellemzően őt szekírozzák, de nem szereti és ilyenkor annyira sajnálom.
2012. febr. 20. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én lányom 17 hónapos, most nem tudom mekkora lehet és hány kg pontosan (olyan 11 körül), de 1 évesen 82.5 cm meg 10.5kg volt. Nálunk meg pont az van, hogy idegenek megjegyzik, hogy milyen kis husika , a nagylányom is ilyen volt mostanra minden babahájat kinőtt inkább vékony.

Engem meg az zavar, hogy állandóan a súlya miatt "piszkálják". A nagynál már betegesen kezdtem félni attól, hogy el fog hízni (persze csak magamban rettegtem, nem fogyóztattam meg ilyenek).

Mostanra már nem érdekel a dolog, de régen örültem volna, ha kisebb súllyal rendelkezik a lányom.

2012. febr. 20. 14:20
 5/6 anonim ***** válasza:

A másféléves kisfiam 89 cm és 10,8 kb.

Születésekor 3200g és 54 cm volt.

2012. febr. 20. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én kislányom most 18 hónapos. 81 cm és 11,1 kg. 52 cm és 3650 gramm volt a születésekor.
2012. febr. 20. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!