Szoktál gyümölcscentrifugával friss levet készíteni a babádnak, ha igen milyen gyümölcsből, zöldségből?
Figyelt kérdés
Vízzel hígítod?2012. febr. 20. 12:55
1/4 anonim válasza:
Sajna nincs ilyenünk, de szerintem télen nehéz is.
De ha lenne narancs, mandarin, alma, levesebb körte, mangó, szölö, minden amit kapsz a boltban, habár babának biot szoktam venni.
kostold meg én magamnak is higítom a gyümölcs leveket.
2/4 anonim válasza:
Az enyém már nagy baba (2 éves), de szoktam alma-narancs-répa kombót készíteni. Próbálkoztam céklával is, de azt nem itta.
1 évesen már kapott kifacsart narancs-grape levet, eleinte kiskanállal, aztán 1 dl-es presszós pohárból, nagyon szerette és jókat kakált tőle.
3/4 anonim válasza:
Alma-körte-narancs-mandarin ilyesmit szoktam csinálni, különben nem eszik gyümölcsöt, így legalább megissza, 3 éves.
4/4 A kérdező kommentje:
az enyém 1 éves lesz, eddig kétszer csináltam neki alma-répát de magában nem issza, csak ha felhígítom, akkor is max 1 dl fogy el egész nap... :/ Lehet, hogy idővel jobban rákap az ízére. Most csak heti 1x próbáltam eddig.
2012. febr. 20. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!