Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Zoldseggel vagy gyumivel...

Zoldseggel vagy gyumivel kezdjem 17hetes babam hozzataplalasat es kell-e kifozni a sargarepat, almat, miert kell, hogy sterilizaljam vagy puhabb legyen?

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 12:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"De primőrnek nevezzük mindazon növényeket, amelyeket fóliában vagy üvegházban termesztve, szezonon kívül piacra kerülnek"

(google)

2012. febr. 20. 14:29
 12/18 A kérdező kommentje:
ok,csajok..ceklarol erdeklodnek,hogy az uvegest adhatom neki,vagy vegyem meg a frisset es en fozzem meg
2012. febr. 20. 14:55
 13/18 A kérdező kommentje:
hat nem jott be a kostoltatas!!!!:( bot mixerem van,nem voltam vele elegedett,,eleg darabos lett,igy maradtam a reszelonel,nyusszogott,csak szivta a levet,nem ette,fel adag tej utan adtam neki
2012. febr. 20. 14:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Mint írták, először a gyümölcsnek a levét kell adni, nem a pürét. Céklával ráérsz még. Főleg, ha nem érett meg a kanalazásra.
2012. febr. 20. 15:02
 15/18 anonim ***** válasza:

szerintem az első alkalom után nem mondj ilyet, hogy nem jött be! :D

azért gondolj bele, eddig szívta a kaját most meg tanuljon meg egyik pillanatról a másikra kanalazni?

nem úgy megy az, nagyon ügyes, pont így kezdi mindenki.

mondjuk én nem kezdenék céklával, de ezt te tudod, de érzed mi a jó a babádnak :)

pont az a kóstoltatás, hogy megismerkedik a kanállal, új ízzel, állaggal, stb. nem kell túl sokat várni, majd 1-2 hónap múlva már ügyesen fog kanalazni :)

2012. febr. 20. 15:05
 16/18 A kérdező kommentje:
ok,vagom,hogy raerek a ceklaval,de hasznalhatok majd befottes ceklat?csak mert agyon van izesitve ,nem?ezert gondoltam,talan jobb lenne frisset venni...meg nem is lattam...vagy lehet nem figyeltem
2012. febr. 20. 15:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Amire te gondolsz, az savanyúság. Olyat nem adunk egy ilyen kicsi babának. Megveszed a zöldségesnél, megpucolod, aztán vagy megsütöd, vagy megfőzöd. Nem kell hozzá semmi ízesítpt tenni. Én pont tegnap vettem céklát. 129ft/kg.
2012. febr. 20. 15:12
 18/18 anonim ***** válasza:
En is most kezdtem egy hete,almat es repat kapott eddig,edesen elnyammogott rajta:-)en kevertem mindenhez kb 2 evokanal anyatejet (ha nem szoptatsz akkor tapszert) igy nem annyira idegen az iz,allitolag konnyebben elfogadjak a babak.nekem bevalt:-)
2012. febr. 20. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!