Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos, reggeli után is...

8 hónapos, reggeli után is aludt egyet, majd a tízórait nem is kérte, és inkább elaludt. Az idő miatt lehet vagy más okban gondolkodjak?

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Lázat mértél? Az én gyerekem akkor volt étvágytalan, aluszékony, amikor beteg volt. Más oka is lehet, de azért mérj egyet szerintem...
2012. febr. 20. 12:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Fiam 7 hós múlt ő is napi 2X1 órát szokott aludni, de ma már eddig 3 óránál tart alvásban..nembeteg..úgyhogy lehet idő, fogzás, vagy csak egyszerűen fáradtak..
2012. febr. 20. 12:38
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Közben felkelt és evett :), most jókedvvel játszik.

Remélem csak erősebb volt az álmosság az éhségnél,

2012. febr. 20. 12:45
 4/4 anonim ***** válasza:
11,5 hónaposom délelőtt 3,5 órát aludt egyhuzamban. Már én is azt hittem, hogy beteg lesz, de jókedvűen ébredt, és jól be is ebédelt, szóval semmit sem veszek rajta észre. Talán az időjárás az oka. Sosem aludt még ennyit egyszerre, azt hiszem megvolt a napi alvásmennyiségünk egy huzamban.
2012. febr. 20. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!