Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Huzamosabb ideig lehet használ...

Huzamosabb ideig lehet használni a Dentinoxot?

Figyelt kérdés
Már jópár hete szenvedünk, próbálom a lehető legritkábban kenni...mit ajánlotok?
2012. febr. 19. 21:47
 1/6 kíváncsicska ***** válasza:
Mi is szenvedünk és szerintem sokáig fogunk mert a lányom még csak 11 hetes.Én is megvettem de mikor elolvastam úgy gondoltam hogy csak a legvégső esetben kenem neki ezzel Chamomilla 15CH-t használok napi 2x5 bogyót de ha szükséges negyed óránként is lehet neki adni.Eddig úgy néz ki beválik,de még a Nurofen szirupot javasolta a védőnő.Na ha már ezek sem segítenek én akkor használom a Dentinoxot.
2012. febr. 19. 21:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet huzamosabb ideig használni, csak előírás szerint!
2012. febr. 19. 22:08
 3/6 anonim ***** válasza:

A Dentinox sokkal gyengébb szer, mint a Nurofen!

Napi 3x borsónyi, ez van a leírásban.

Hát én sokkal kisebb adagot tettem rá neki, mint borsónyit, így napi 6-8x adtam, ha kellett, összességében biztos nem többet az előírtnál. Nekünk kb. 20 percig hatott. Ha az alatt elaludt, akkor szerencsés volt az akció. Néha alvás közben is ébredt, adni kellett. És csak ritkán, a fog áttörés előtt 1-2 napban kellett Nurofent adnom.

Másik gyerekem utálta az ízét a Dentinoxnak, nem tudtam rákenni az ínyére. Összeszorította a száját. Na ő kicsivel többször kapott Nurofent is, de neki a cicizés segített, ha kellett 2 óránként...

2012. febr. 19. 22:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Én más szerekkel komibinálom. Enyhébb fogzási fájdalom esetén, pl. amikor még csak púpos az ínye, illetve napközben Dologelt kap a kisfiam. Ez homeopátiás, tudomásom szerint korlátozás nélkül adható, akár evés előtt vagy közben is.

Éjszakai ébredéseknél régebben Dologelt kentem az ínyére, most már inkább Dentinoxot, mert az őrlőfogai jönnek, nagyon tud szenvedni szegényke.

Ha egész nap nyűgös a kisfiam a foga miatt, és már semmi sem segít, nem eszik stb., akkor Nurofent vagy Panadolt kap 5 óránként.

2012. febr. 19. 23:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Dentinoxot használok 4 hónapos volt mikor vettem,ha látom,hogy nyáladzik nagyon,és tömi a kicsi kezét a fogához akkor napi 1szer kenem be este,ha még jobban szenved még nyűgös is akár 2-3szor,én is kisebb adagot,mint egy borsó teszek rá.Most 10 hónapos és még nem használtuk el amit féléve vettem,lehet huzamosabb ideig haználni,de az előírás szerint,ott az áll,hogy max napi 3szor borsónyi adagot.
2012. febr. 20. 06:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet használni, bár csak ideig-óráig hat. Pár perc után elmúlik a hatása. Nekünk nem jött be.

Ha nagyon fáj neki, inkább Panadolt adok. Nurofent nem szedhet.

2012. febr. 20. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!