Mit adjak A BABANAK FOGZASRA? Mert nagyon nyugos es mar kint van a hegye de sajna nagyon rosszul alszik! A dentinoxot es a homeopatias szereket kerlek ne ajaljatok mert nem hasznal! Koszonom a valaszokat elore is!
Szia!A nurofenre rá van írva az adag, asszem 3,5 ml.
De az ínyére is kenhetsz belőle, próbáld először ezt.
Én nem szoktam neki adni, csak végső esetben és nekünk bejött.
Igen, de azért az "áttörte, és nem fáj" dologgal óvatos lennék, szerintem még egy baba sem mondta, hogy most már minden oké, anya. :) Viccet félretéve, a hegye jött át az ínyen, a fog eleje sem teljesen sík, ezért még lehet, hogy töri az ínyét. Nurofen tényleg segíthet, de valójában türelem, rengeteg türelem! Én lesz@rtam, hogy 8 és fél kiló, ringattam napokig, amíg fájdalmasan sírt (pedig már a hegye kint volt). Minden nap könnyebb lett.
Azt se feledd, hogy sokszor párban jönnek, vagy akár hármasával és ritkább esetben négyesével, lehet, hogy rossz helyen kened az ínyét a dentinox-szal, mert már másik fogacskát érez. Nekünk a 2-3. fogacskánál volt úgy, hogy nem értettem, miért nem hat a dentinox, amikor az lidokain, lezsibbad az íny, el kéne aludnia. Na ja, csak nem sorrendben fogzott, én meg nem láttam az ínyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!