RAf-pol fenix babakocsija van valakinek?
Nagyon tetszik ez a babakocsi, és ahogy jobban megnéztem, szerintem a mi hordozónk erre a babakocsira való.
Ha veszek ilyen kocsit,akkor a hordozót rá tudom tenni,vagy szükség van hozzá valamire.
A hordozóra egyébként van írva valami??
Mert csak, a besorolást, gyártó országot látok az enyémen.
Köszi. [link]
olyan 60-70 körül van, ás nekünk bár más színben van, de a hordozó dettó ilyen.
Szia! Igen nekünk ilyen van. Mivel multifunkciósat választottam,ezért kaptam mindent:váz,mózes,sport,hordozó,adapter,pelenkázótáska,szúnyogháló,esővédő,napernyő...63ezerért. Erre a vázra és adapterre kizárólag ezt a fajta hordozót lehet rácsatlakoztatni. Én nem a belinkelt üzletben vettem,csak ez a kép van elmentve.
A babakocsihoz van adapter,jár hozzá. Azt ráteszed a vázra,és úgy tudod ráilleszteni a hordozót. Szerintem tök praktikus. Remélem segítettem.
5.vagyok
Azt viszont nem tudom,h adaptert adnak-e,ha a sima kocsit veszed meg. Telefonáld körbe az üzleteket,ahol lehet kapni. Belinkelhetnéd a hordozó képét,h lássam tényleg olyan-e a hordozó?! :)
Ildi vagyok!
Szóval ez az a hordozó. Ilyen a miénk is. Ezt használtam vetted,vagy üzletben? Ha ilyen kocsit szeretnél,akkor kell hozzá az adapter is,mert nem tudod rátenni a vázra a hordozót. A piros gomb alatt,mind a két oldalon van egy csatlakozó,azt kell ráilleszteni az adapterre. Hívj fel üzletet,ahol árulnak ilyen babakocsit és mondd el a problémádat,valamint,hogy lehet-e külön adaptert venni,vagy csak a multifunkciósokhoz adnak-e?! Nekem a kocsi rugózása is megfelel,sokkal jobb,mint egy Cam kocsié,amit kipróbáltam a bababoltban. Én nagyon szeretem,ajánlani tudom. Vehettem volna drágább babakocsit is,de minek,ha ez is megfelel minden elvárásomnak. Tény,h nehéz,de én bele bírom rakni a csomagtartóba,és nem kell lépcsőn cipelnem. :)
Szia!
Köszike.
Újonnan vettem bababoltban, mert ez nézett ki a legjobban, anyaga,formája mindene. Akkor nem mondta az eladó,hogy babakocsihoz való.
CSak most,hogy érkezik a kistesó, szükségünk van új babakocsira, és ahogy nézelődtem akkor tünt fel.
Hát akkor neki is kezdek érdeklődni,hátha szerencsém lesz.
Itt Ildi!
Mindenképp érdeklődj...hátha akad valahol adapter is a kocsihoz. A te hordozódra egyébként milyen súly van írva? Mert a hordozóra 0-10kg a terhelhetőség,viszont a leírásban 0-13kg volt megadva,ezt csak később vettem itthon észre. Sok sikert a kereséshez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!