Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bertoni SUN babakocsija van...

Bertoni SUN babakocsija van valakinek?

Figyelt kérdés

Mik a tapasztalataid vele kapcsolatban? Szereted? Gyermeked szereti? Könnyen tolható? - ilyenekre vagyok kíváncsi.

Köszönöm

2012. febr. 18. 00:12
 1/4 anonim ***** válasza:

van :) egy nagy rakás kaki, de annyiért megérte... :)

mi akkor vettük mikor a fiam már nagyobb volt és inkább a bevásárolt cuccokat toltam benne meg a nagyobb sétáknál beült, arra tökéletes volt mert könnyű maga a kocsi és tényleg annyi újonnan mint más márkák használtan.

de ha még kicsi lett volna a fiam és sokat használtuk volna akkor biztos megbánom.

egyszer rosszul tettem be a hátsó ülés elé, rátoltam az ülésemet, és elgörbült a fém... :S lakatos verte vissza :D

2012. febr. 18. 00:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Másfél éves a fiam, kb mi is ezért vennénk, mármint, hogy gyors bevásároljak, meg ha elfáradt, beleüljön ... Akkor ha jól olvastam, erre tökéletes.

Köszönöm

2012. febr. 18. 10:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is akkor vettem meg, mikor már ment a fiam, de nem hosszú távokat.

Arra jó hogy beleüljön ha elfárad, meg ha utazol. Az ára is jó.

Én azért nem mertem megpakolni szatyrokkal mert féltem hogy a gyerekkel együtt letörik a kereke.

2012. febr. 18. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett,ilyet akartam,de lebeszéltek róla.Chipolino erica-t vettem.
2012. febr. 19. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!