Bertoni SUN babakocsija van valakinek?
Mik a tapasztalataid vele kapcsolatban? Szereted? Gyermeked szereti? Könnyen tolható? - ilyenekre vagyok kíváncsi.
Köszönöm
van :) egy nagy rakás kaki, de annyiért megérte... :)
mi akkor vettük mikor a fiam már nagyobb volt és inkább a bevásárolt cuccokat toltam benne meg a nagyobb sétáknál beült, arra tökéletes volt mert könnyű maga a kocsi és tényleg annyi újonnan mint más márkák használtan.
de ha még kicsi lett volna a fiam és sokat használtuk volna akkor biztos megbánom.
egyszer rosszul tettem be a hátsó ülés elé, rátoltam az ülésemet, és elgörbült a fém... :S lakatos verte vissza :D
Másfél éves a fiam, kb mi is ezért vennénk, mármint, hogy gyors bevásároljak, meg ha elfáradt, beleüljön ... Akkor ha jól olvastam, erre tökéletes.
Köszönöm
Én is akkor vettem meg, mikor már ment a fiam, de nem hosszú távokat.
Arra jó hogy beleüljön ha elfárad, meg ha utazol. Az ára is jó.
Én azért nem mertem megpakolni szatyrokkal mert féltem hogy a gyerekkel együtt letörik a kereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!