Mi baja lehet, felelem vagy szeparacios szorongas?
Figyelt kérdés
egy eves mult a kislanyom. vegigalussza az ejszakakat, nappal is alszik rendesen. renedesen eszik, iszik. de ha jon a lefekves ebed utan vagy este, szabalyosan uvolt. alig lehet megnyugtatni. nagyon nehezen alszik el. semmit nem valtoztattunk sem a szobaban, sem a napirendben. egyszeruen nem tudom mi lehet vele. ha felveszem megnyugszik, de amint lerakom csak sir. minden gondolatot szivesen fogadok!
2012. febr. 18. 21:58
1/6 anonim válasza:
gondolom szoktál neki énekelni vagy mesélni...kicsi még a meséhez de hátha,nálunk az éneklés bejött.
2012. febr. 18. 22:17
2/6 anonim válasza:
aha, sztem is szeparációs szorongás..kitartás...éjjeli lámpa, kicsit nyitva hagyott ajtó? El fog múlni, de sztem ne hagyd sírni semmiképp ebben az időszakban...szegényke...:-) Nehéz az élet..:-)
2012. febr. 18. 22:19
3/6 A kérdező kommentje:
enekele, meselek, nyitva az ajto, halvany lampafeny, minden megvan. SIRNI SOHA NEM HAGYOM!!!!! nem az a fajta anyuka vagyok :))
2012. febr. 18. 22:32
4/6 anonim válasza:
ketteske vagyok:-))
nem is gondoltam, hogy amúgy az a fajta lennél, nem akartalak megbántani, csak ha kifárad, csalódott az ember, akkor sokmindefélére képes..:-DDD
2012. febr. 18. 22:45
5/6 anonim válasza:
Az egy éves kor mindig nehezebb, ilyenkor sokszor visszatér a szepaszorongás (járni tanulás miatt is pl). Szerintem maradj vele, míg el nem alszik, akár együtt is alhattok, ha nektek az nem kellemetlen. Vigasztald, legyenek rituáléitok, amiket betartotok, akár az is, hogy ugyanazt meséled el midnen este, elmeséled neki, mi lesz holnap, hogy ha felébred, akkor is ottt lesztek, a szpmszéd szobában vagyok, mit fogtok majd csinálni stb. :)
2012. febr. 18. 23:09
6/6 A kérdező kommentje:
masodiknak: nem bantottal meg, csak sokan irjak hogy hagyd sirni, en csak erre irtam en nem vagyok az a fajta. szoval nem hagytam,,,, :)
viszont az ejszaka, huuu letettuk elaludt, aztan mielott lefekudtem bementem hozza betakarni, felebredt es csak sirt. karban elvolt, de ha beletettem a kisagyba jott a sikonyalas. nem ertem mi lehet ez vele. koztunk nem alszik mert akkor inkabb o csak jatszik( nyomkodja a szemunket, turkal a szankban, felall, hajtepes stb.) szoval magunk koze nem veszem. szerintetek utalhatja a kisagyat? vagy mar nem akar ott lenni? jarni 11 honapos kora ota gyonyoruen jar. szoval nem mozgasfejlodesi ugras.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!