Mitől lehet pötttyös 6,5 hónapos kisfiam pocija, mellekasa háta?
Figyelt kérdés
A pöttyök tegnap délután,estefelé jöttek ki,ilyen egybefüggő pöttyöknek látszanak,picit kidudorodnak és több van,mint tegnap este.Tegnap 4 körül adtam neki először mangót,fagyasztott volt,lehet hogy attól lettek ezek a pöttyök.Ha igen mikor múlnak el?2012. febr. 18. 19:58
1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni,hogy előtte majdnem 3 napig lázas volt,nem túl magas 37.7 - 38 között.Nyűgös volt nagyon de semmi más tünet nem volt,evett rendesen.
2012. febr. 18. 20:00
2/6 A kérdező kommentje:
Ja,és a kedve még mindíg nem az igazi,még mindíg nyűgös és elég rosszúl alszik.
2012. febr. 18. 20:02
3/6 anonim válasza:
nalunk akkor volt ilyen amikor en ettem tojast, ő még szopizik, 3 nap alatt mult el, nagyon csunya volt szegenyemnek, ha hetfoig nem mulik el en elvinnem dokihoz,bar en parazos anyuka vagyok
4/6 anonim válasza:
3 napos láz. Keress rá a neten.
5/6 anonim válasza:
Mi most keveredtünk ki ebből. A kislányom is lázas volt 3 napig. A harmadik napon már elvittem a dokihoz, mert nem volt több kúpunk itthon és gondoltam akkor már ha mennem kell mindegy ha őt is viszem legalább megnézi. Vírus támadta meg a torkát, ami azért fordul elő ilyenkor, mert mindent a szájába vesz. Nem köhögött, nem volt taknyos, csak lázas és nyűgös. A torkára meg vetetett nurofent, ami csökkentette a fájdalmat. A doktornő azt mondta hogy másnapra kiütéses lesz, és így is történt. Nem kellett csinálni vele semmit, szépen elmúlt kb 3 nap múlva. De sajnos a nyűgössége még utána két hétig tartott. Azóta áldott jó kislány.
További sok türelmet és jobbulást nektek!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 19. 14:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!