nekunk Titi Triton volt (az is lengyel), imadtuk, nagyon jó volt, a gyerkoc 2 eves koraig, amikor is elloptak :((
2012. febr. 18. 19:56
12/16 anonim válasza:
Második babánk nyúz egy Lengyel babakocsit, de még másik két gyereket tuti kiszolgálna. Én most is csak ilyet vennék. Valóban nagy összecsukva, de autózáshoz vettem egy sportkocsit.
2012. febr. 18. 22:32
13/16 kíváncsicska válasza:
A lengyel kocsik között is van jobb és rosszabb minőségű ami árkategóriában is megmutatkozik természetesen.
Mi ilyent vettünk csak bolygó kerékkel és más színben:
egyenlőre nem bántuk meg még csak 3 hónapja használjuk.Egy dolog miatt nem tetszik a rugózása elég kemény, de nem tudom a drágább árkategóriás kocsiké milyen lehet.Az is tény hogy újat szerettem volna babakocsiból és sokkal több pénzünk nem volt rá.
2012. febr. 18. 23:54
14/16 anonim válasza:
Én a Raf pool-ról hallottam már rosszat kerék ügyileg! Viszont a Thomas bomblee bee babakocsijait nagyon ritkán látom! Nekem ez van! Sokkal jobbak a kerekei meg szerintem vázilag is masszívabb! Nekünk ismerősünk forgalmazza ezt itt magyarba és elmondta hogy mikor megy árúért Lengyelbe a Kunert szemben van a Raf-pool al! Szóval ők egymást majmolják! Nincs a két kocsi között semmi különbség! Szerintem attól hogy egy kocsi Lengyel egyáltalán nem rossz! Szomszédék most vettek Espirót! Oda meg vissza vannak/voltak! Az árát hagyjuk! Ebben a hóban nem tudja ki vinni a gyereket mert fél hogy elhagyja a kereket! Szóval lehet válogatni kérdező!!!!!
2012. febr. 19. 00:20
15/16 anonim válasza:
Én nagyon meg vagyok elégedve a Raf-pol rugózásával. Annak idején egy Cam-et is kipróbáltam az üzletben,hát azonnal visszatoltam, olyan kemény volt,h szétrázta volna a babymet! :)
2012. febr. 19. 08:30
16/16 anonim válasza:
Kunert Vip-ünk van,földesúton lakunk,nem buszozok vele,igazából csak sétára használjuk,arra jó.Most szeretnék venni egy esernyőtkocsit,ami elfér a csomagtartóban,könnyű cipelni stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!