Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ez a babakocsi? Van...

Milyen ez a babakocsi? Van valakinek ilyen?

Figyelt kérdés

[link]

Elmondanád a véleményed róla???

Vidáken élünk,kertes ház, a járdák néhol elég rosszak, nem kell autóval sűrűn mennünk.

2012. febr. 18. 12:57
 1/6 anonim ***** válasza:

mi az hogy 4 funkciós? mi a negyedik?

mert

hordozó,mózes, és sport

de mi a 4-ik?

nekem ilyen kerekü van mert mi városban élünk de megyünk erdöbe is, és az útpatkán is könnyeb használni, le fel, szerintem nem túl jó járdára ezek jók.

a kilói elég sok, mert csak annyi van írva hogy súly az általában csak a váz súlya és arra még 4-5 kiló+ az ülés.

ha egy gyereknek lesz akkor biztos jó lesz, de ha hamar akartok tesót és annak nem akartok még egy babakocsit venni akkor valami jobb minöségü kellene. ezek az olcsó kombi kocsik 1 gyereket bírnak általában.

nekünk 12 kilós kombi kocsink van Teutonia, és ez is nehéz, minöségben szuper, a második gyereket is jifogja szolgálni jól, könnyü a kezelhetösége is.

de így is kellett még egy babakocsi mert most már ki-be autóba nagyon nehéz volt így vettünk 1 évesen egy kisebb römer kocsit. de az is jó lesz tesónak.

2012. febr. 18. 13:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia. Nekunk volt hasonlo, mas marka, de kb igy nezett ki. A 4funkcio azt jelenti, h mozes, hordozo, sport, es majnem vizszinresig donthetoseget jelent a sport resznel a 4. Funkcio. :-)

En szerettem, de tenyleg vsak akkor jo, ha kevest utaztok, mert nagy helyet foglal el. Es olvastam,h lehet hordozo nelkul is rendelni. Sztem mindenkepp kerd a hordozot is! Ami szuper, h kenyelmesen elfer ebbe a kocsiba egy nagyobb baba is, nagy a kereke, konnyen fordul, egy kezzel tolhato, stb. Arban is szuper sztem!

2012. febr. 18. 13:59
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ilyen van, csak azért linkeltem be, mert nagyon hasonló, biztosan azért, mert lengyel mind a 2! Szóval, mi nagyon szeretjük, a nagy kerekei sokat segítenek a rossz útviszonyokon, jól is néz ki és még az ára is jó! A többi meg le van írva! Merem ajánlani a választott babakocsit!

2012. febr. 18. 15:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van. És nagyon bevált.

[link]

2012. febr. 18. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Vedd meg! :)))
2012. febr. 18. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Ugyanez van! Nem adnám egy márkásabbért sem! Pont most írtam egy másik kérdezőnek mert állítólag a Lengyel babakocsik szarok! :/ Nekünk a bézs fekete színe van de mindenki azt hiszi 120 ezer forintos olyan kis komoly! Amit tanácsolhatok az az hogy ne ilyen kerékkel rendeld! Aki küldi, ő megy úgyis Lengyelbe a kocsikért és ő választja ki a kereket! Lehet műanyag kevésbé lekerekített kerékkel kérni! Ez a króm kopik meg nem masszív a gumija! A miénkre még rá van írva hogy DRIFTING :D :D A gumira! Szóval vedd meg nyugodtan! Ja, hozzáteszem külsőre igen Kunert meg Raf-pool hasonlat, de ez vázilag sokkal jobb! :D :D
2012. febr. 19. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!