Milyen ez a babakocsi? Van valakinek ilyen?
Elmondanád a véleményed róla???
Vidáken élünk,kertes ház, a járdák néhol elég rosszak, nem kell autóval sűrűn mennünk.
mi az hogy 4 funkciós? mi a negyedik?
mert
hordozó,mózes, és sport
de mi a 4-ik?
nekem ilyen kerekü van mert mi városban élünk de megyünk erdöbe is, és az útpatkán is könnyeb használni, le fel, szerintem nem túl jó járdára ezek jók.
a kilói elég sok, mert csak annyi van írva hogy súly az általában csak a váz súlya és arra még 4-5 kiló+ az ülés.
ha egy gyereknek lesz akkor biztos jó lesz, de ha hamar akartok tesót és annak nem akartok még egy babakocsit venni akkor valami jobb minöségü kellene. ezek az olcsó kombi kocsik 1 gyereket bírnak általában.
nekünk 12 kilós kombi kocsink van Teutonia, és ez is nehéz, minöségben szuper, a második gyereket is jifogja szolgálni jól, könnyü a kezelhetösége is.
de így is kellett még egy babakocsi mert most már ki-be autóba nagyon nehéz volt így vettünk 1 évesen egy kisebb römer kocsit. de az is jó lesz tesónak.
Szia. Nekunk volt hasonlo, mas marka, de kb igy nezett ki. A 4funkcio azt jelenti, h mozes, hordozo, sport, es majnem vizszinresig donthetoseget jelent a sport resznel a 4. Funkcio. :-)
En szerettem, de tenyleg vsak akkor jo, ha kevest utaztok, mert nagy helyet foglal el. Es olvastam,h lehet hordozo nelkul is rendelni. Sztem mindenkepp kerd a hordozot is! Ami szuper, h kenyelmesen elfer ebbe a kocsiba egy nagyobb baba is, nagy a kereke, konnyen fordul, egy kezzel tolhato, stb. Arban is szuper sztem!
Nekünk ilyen van, csak azért linkeltem be, mert nagyon hasonló, biztosan azért, mert lengyel mind a 2! Szóval, mi nagyon szeretjük, a nagy kerekei sokat segítenek a rossz útviszonyokon, jól is néz ki és még az ára is jó! A többi meg le van írva! Merem ajánlani a választott babakocsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!