Úgy is kiválthatok egy étkezést, hogy utána nem szoptatom meg, hanem csak szilárdat? Szerintem ugyan úgy szopizna továbbra is, mindegy, hogy mennyit eszik, azért gondoltam erre!
Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 10:08
1/2 anonim válasza:
Én így csináltam:
2 napig kapott anyatejet evés után. A következő 2 napon kapott vizet evés után, majd megkínáltam tejjel is, és még mindig elfogadta. Mivel én is úgy gondoltam, mint te, hogy mindig szopizna, ezért következő nap már nem adtam neki, csak vizet. Így sem volt gond a következő étkezésig.
2/2 anonim válasza:
a kiváltott étkezés konkrétan azt jelenti, hogy nem szoptatod meg őt, tehát csak gy tudsz étkezést kiváltani ;)
viszont vizet, teát mindenféleképpen adj utána, ha nem szeretnéd megszoptatni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!