Hogyan csináljam? Kinek hogy sikerült? Többi lent.
15hónapos kislány szeretném rászoktatni arra hogy ne este 10kor aludjon el hanem 8kor fürdés és utána alvás....
Most igy néz ki egy napunk:Reggel fél9-9közt ébred,eszik tápit...10körül tízórai...Délbe ebédelünk és utána megy aludni másfél órát alszik általában,valamikor kevesebbet,de van olyan is hogy többet..Amikor apa haza ér Fél4körül akkor uzsizunk és utána 6-7fele kap valamit vacsira és akkor negyed10kor hajlandó levetkőzni hogy elmenjünk fürdeni..fürcsi,tápi és alvás..hajnalba jön át a nagyágyba közénk..Amugy alig eszik valamit mindi-g harcolni kell vele hogy egyen...:(
Én azt szeretném ha este már 8kor elmennénk fürdeni és utána a tápit ne apa ölébe egye meg hanem az ágyba vagy nem tudom...És persze hogy hajnalba maradjon a kiságyába,már szedtünk ki rácsokat is hogy szabadon be-ki járhasson hátha ugy jobb de nem..:(
Valaki segítsen..hogy szoktasam rá az elöbb elalvásra és a kiságyban alvásra? És ti akinek tápszer a babája este hogy adjátok neki ölbe vagy??
BOCSI HA SOK LETT!!!!
Az én lányom is kis energiabomba, de kiskorától kezdve ahhoz volt szoktatva,hogy fürdés után szopi/most már tej,és után alvás, nincs játék. Ő is 15 hónapos
REggel 7-8 körül ébred, akkor kap tejet
9körül reggeli
12 ebéd,és alszik általában 2-2.5 órát, délután sokat vagyunk kinn,főleg ha az idő engedi, fél5 uzsi
Negyed 8 vacsora
8kor vetkőzés, fürdés, tej és fél9kor alszik,mint a bunda.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és a segítséget!!2napja a kislány már fél9kor alszik és reggel 8-fél9ig!!
Este 8kor fürdés tápi az ágyban,egyből el is alszik,utána beteszem a kiságyba..igaz hogy jön közénk az éjszaka folyamán,de majd lassan arról is leszokunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!