Hogyan csináljam? Kinek hogy sikerült? Többi lent.
15hónapos kislány szeretném rászoktatni arra hogy ne este 10kor aludjon el hanem 8kor fürdés és utána alvás....
Most igy néz ki egy napunk:Reggel fél9-9közt ébred,eszik tápit...10körül tízórai...Délbe ebédelünk és utána megy aludni másfél órát alszik általában,valamikor kevesebbet,de van olyan is hogy többet..Amikor apa haza ér Fél4körül akkor uzsizunk és utána 6-7fele kap valamit vacsira és akkor negyed10kor hajlandó levetkőzni hogy elmenjünk fürdeni..fürcsi,tápi és alvás..hajnalba jön át a nagyágyba közénk..Amugy alig eszik valamit mindi-g harcolni kell vele hogy egyen...:(
Én azt szeretném ha este már 8kor elmennénk fürdeni és utána a tápit ne apa ölébe egye meg hanem az ágyba vagy nem tudom...És persze hogy hajnalba maradjon a kiságyába,már szedtünk ki rácsokat is hogy szabadon be-ki járhasson hátha ugy jobb de nem..:(
Valaki segítsen..hogy szoktasam rá az elöbb elalvásra és a kiságyban alvásra? És ti akinek tápszer a babája este hogy adjátok neki ölbe vagy??
BOCSI HA SOK LETT!!!!
Mi az hogy nem akar levetközni?
Mondja?
nálunk ugy van hogy Reggel 6-7 körül ell
8 kor reggeli
12 kor ebéd alvás kb egy oráig
16 orakor uzsonna
18 vacsora kiados
19 orakor fürdés
20 orakkor meleg tej
én igy csinalom és bevált vagy 10 hónapja jelenleg 18 hónapos
20ora 30 meseolvasás villanyoltás alvás
Én speciel ha kar jönni hanme 19 orakkor fürdés. ez nem olyan hogy akarom nem akarom majd később dolog.
szigorúan 20 ora 45 vagy 50 kor vilanyoltás és negyed óra és alszik
Igen,mondja hogy nem nem nem.../vetkőzés/ Kergetőzni kell vele..amikor levetköztünk nincs probléma szalad pancsizni meg alig akar kiszálni a kádból,de a vetkőzést nem szereti..
Az jó ha neked igy megy..Én is igy szeretném..:)
De a kislányom nem....Rá kell szoktatnom hogy már pedig igy legyenek a dolgok..Este a meleg tejcsit hogy adod neki?Lefekszik az ágyba és ugy issza meg?
majd fogja nyugalom:D próbáld ki a rendszerességet pontosan 8 kor fürdés akkor és 9 kor már villanyoltás alvás, Vagy
7 kor fürdés 8 kor ágy fél 9 alvás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!