Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan csináljam? Kinek hogy...

Hogyan csináljam? Kinek hogy sikerült? Többi lent.

Figyelt kérdés

15hónapos kislány szeretném rászoktatni arra hogy ne este 10kor aludjon el hanem 8kor fürdés és utána alvás....

Most igy néz ki egy napunk:Reggel fél9-9közt ébred,eszik tápit...10körül tízórai...Délbe ebédelünk és utána megy aludni másfél órát alszik általában,valamikor kevesebbet,de van olyan is hogy többet..Amikor apa haza ér Fél4körül akkor uzsizunk és utána 6-7fele kap valamit vacsira és akkor negyed10kor hajlandó levetkőzni hogy elmenjünk fürdeni..fürcsi,tápi és alvás..hajnalba jön át a nagyágyba közénk..Amugy alig eszik valamit mindi-g harcolni kell vele hogy egyen...:(

Én azt szeretném ha este már 8kor elmennénk fürdeni és utána a tápit ne apa ölébe egye meg hanem az ágyba vagy nem tudom...És persze hogy hajnalba maradjon a kiságyába,már szedtünk ki rácsokat is hogy szabadon be-ki járhasson hátha ugy jobb de nem..:(

Valaki segítsen..hogy szoktasam rá az elöbb elalvásra és a kiságyban alvásra? És ti akinek tápszer a babája este hogy adjátok neki ölbe vagy??

BOCSI HA SOK LETT!!!!

2012. febr. 18. 10:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Mi az hogy nem akar levetközni?

Mondja?

nálunk ugy van hogy Reggel 6-7 körül ell

8 kor reggeli

12 kor ebéd alvás kb egy oráig

16 orakor uzsonna

18 vacsora kiados

19 orakor fürdés

20 orakkor meleg tej

én igy csinalom és bevált vagy 10 hónapja jelenleg 18 hónapos

20ora 30 meseolvasás villanyoltás alvás

2012. febr. 18. 10:21
 2/14 anonim ***** válasza:

Én speciel ha kar jönni hanme 19 orakkor fürdés. ez nem olyan hogy akarom nem akarom majd később dolog.

szigorúan 20 ora 45 vagy 50 kor vilanyoltás és negyed óra és alszik

2012. febr. 18. 10:22
 3/14 A kérdező kommentje:

Igen,mondja hogy nem nem nem.../vetkőzés/ Kergetőzni kell vele..amikor levetköztünk nincs probléma szalad pancsizni meg alig akar kiszálni a kádból,de a vetkőzést nem szereti..

Az jó ha neked igy megy..Én is igy szeretném..:)

De a kislányom nem....Rá kell szoktatnom hogy már pedig igy legyenek a dolgok..Este a meleg tejcsit hogy adod neki?Lefekszik az ágyba és ugy issza meg?

2012. febr. 18. 10:26
 4/14 anonim ***** válasza:
odadom a kezébe(már nincs cumis üveg Vagy pohárból vagy kubus üvegböl issza a tejet lefekszik betakarodzik elötte odahozza az aznapi mesekönyvet elolvasom odabújok hozzá villynt oltok és 5 perc és mint akit lelöttek
2012. febr. 18. 10:28
 5/14 anonim ***** válasza:
nem nem nem...én ezt este Ugymond nem tolerálom.. menni kell fürödni és kész lehet kétszer megkergetem a szobába de 2 perc s ruha sincs rajta :D Illetve most tanitom hogyan kell levennie a ruháit:D
2012. febr. 18. 10:29
 6/14 A kérdező kommentje:
Mi is 2napja tanuljuk hogyan kell vetkőzni..tetszik neki,csak amikor nem tudja lehuzni a lábáról a harisnyát akkor hisztis lesz...Ma este szigorú anyuka leszek 8kor fürdés lesz..maximum hajnalba nem fog aludni :S Most épp ebéd elött aludt el...majd dél fél1 fele ébred és akkor délután nem lehet vele bírni..és nálunk nagyon rossz az idő még sétálni sem lehet menni .(
2012. febr. 18. 10:36
 7/14 A kérdező kommentje:
Én is szeretnék neki mesét olvasni esténkét,de nem bírja nyugton hallgatni sőt szerintem nem is érdekli..:(
2012. febr. 18. 10:38
 8/14 anonim ***** válasza:

majd fogja nyugalom:D próbáld ki a rendszerességet pontosan 8 kor fürdés akkor és 9 kor már villanyoltás alvás, Vagy

7 kor fürdés 8 kor ágy fél 9 alvás

2012. febr. 18. 10:42
 9/14 A kérdező kommentje:
Fürdés és vacsi közti játék nem ébreszti fel??Arra gondoltam,hogy 8kor fürdés utána a nagyágyba kapja a tápszert/nem apa ölébe/és elvileg tápszer evés közbe elalszik de ha nem akkor nagyágyba megvárom amig elalszik/mert ha beteszem a kiságyba akkor üvölt/és ha már elaludt akkor kiságy...De ha hajnalba jön közénk akkor is várjam meg amig vissza alszik köztünk és utána megint tegyen vissza a kiságyba??
2012. febr. 18. 10:52
 10/14 A kérdező kommentje:
Még egy hétig egy szobába alszik velünk..utána külön szobája lesz és ez miatt van most ez a nagy változási láz :)
2012. febr. 18. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!