Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valóban jobban alszik a...

Valóban jobban alszik a babácska, ha kap tejpépet?

Figyelt kérdés
Babám anyatejes, 4 hónapos és éjjel (ismét) felkel 2x-3x enni, ebből következtetek, hogy esetleg nem lakik jól, vagy nem elég tápláló a tejcim, vagy csupán estére nincs annyi amennyi neki kellene.Gondoltam kipróbálom.Szerintetek?Próbáljam?Ha igen, melyik fajtát?És mikor adjam?Fürcsi előtt tejpép, utána cicike?
2012. febr. 17. 23:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nekem 6hónapos lesz 25.én a fiam,de eszembe nem jutna neki mást adni cicin kívül.Pedig ő is fel kell 3-4 óránként!Nekem azt mondta a gyerekorvos ez természetes még ebben a kórban.A súlya is megfelelő.Nyolc és fél kg.Ti miből gondoljátok az ellenkezőjét?!Érdekelne!(már mint hogy adtok neki tejpépet)
2012. febr. 17. 23:24
 12/23 anonim ***** válasza:
ja, még annyit, hogy persze, hogy sír!!! Cicit akar és te adsz is!! De ez nem jelenti azt hogy éhes! De megértelek én is adtam cicit neki anno hiába akart lebeszélni a gyerekorvos...
2012. febr. 17. 23:25
 13/23 anonim ***** válasza:
én nem adtam pépet 6hóig...én azért kezdtem el, mert elapadt a tejem és a tápot nem ette:(
2012. febr. 17. 23:27
 14/23 A kérdező kommentje:

Csupán azért adnék neki tejpépet, hogy kipróbáljam azért kel e éjjel,mert éhes, vagy sem.Így kizárnék egy lehetőséget, mivel volt már egy időszak, hogy szépen átaludta az éjszakát.

Természetesen anyatej az első és minél tovább szeretnék szoptatni :)

Ha nem válik be akkor ott a millió egy további lehetőség, mint jön a foga, vagy a mozgásfejlődés, vagy a bélmozgás vagy stb. :) De legalább akkor 1-et kizárok :)

2012. febr. 17. 23:31
 15/23 A kérdező kommentje:

Ja és 4 hónaposan 10 kiló :)

Ha felkel ne adjak neki cicit?Akkor?Mit adjak?Próbáltam, hogy csak hintázok vele egyet, de nem nyugszik meg, azt meg nem akarom, hogy apa felkeljen ...

2012. febr. 17. 23:33
 16/23 anonim ***** válasza:
10kg??Szerintem hanyagold a tejpépet.Adj neki cicit.Ő még annyira kicsi,lehet egyszerű anya hiány!Nekem se alussza végig a gyermekem az éjszakát!Van amikor alszik 6 órát egyfolytában van amikor 2-3-4 óránként fel kell.Azt értsd meg hogy nem törvényszerű,hogy átaludja az éjszakát,ennyi idős korban.Első baba?
2012. febr. 17. 23:44
 17/23 anonim ***** válasza:

10 kg???? Az enyem 1 evesen volt 10 kg! Wow mi van a tejedben??? Amugy ha kizarolagosan anyatejes en nem adtam neki semmi mast 6 honapig mert az orvos azt mondta. Beszelj az orvossalha el akarod kezdeni a hozzataplalast, mert szerintem az anyatejesnel ez picit korai!

13-as: ha a tapot nem issza es nincs anyatejed akkor mit adsz neki inni??

2012. febr. 17. 23:51
 18/23 anonim ***** válasza:

Én kipróbáltam, de semmit sem változtatott a helyzeten, bármennyit is adtam.De amúgy a tejpép hízlal! Szerintem ne adj neki, ha nem akarod, hogy még többet hízzon.

Hány cm a 10kg-hoz?

2012. febr. 18. 09:18
 19/23 anonim ***** válasza:
10kg?:o mennyivel született?
2012. febr. 18. 09:45
 20/23 anonim ***** válasza:

Ha 10 kg 4 hónaposan, akkor így is sokat eszik, tejpépet ne adj neki, mert az még jobban hízlalja. Amúgy sem adnék egy anyatejes babának tejalapú dolgot, akkor már inkább a Sinlacot, de az is hízlalja.

Szerintem éjszaka adj neki vizet. Amúgy meg ha már eddig átaludta az éjszakát, akkor most a foga jön. Az én fiam 7 hónapos, és 3 hós koráig ébredés nélkül aludt éjszaka, utána pedig a foga miatt ébredt óránként, eszembe sem jutott hogy éhes. Most már 4 foga van, megint átalussza az éjszakát.

2012. febr. 18. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!