Valóban jobban alszik a babácska, ha kap tejpépet?
Csupán azért adnék neki tejpépet, hogy kipróbáljam azért kel e éjjel,mert éhes, vagy sem.Így kizárnék egy lehetőséget, mivel volt már egy időszak, hogy szépen átaludta az éjszakát.
Természetesen anyatej az első és minél tovább szeretnék szoptatni :)
Ha nem válik be akkor ott a millió egy további lehetőség, mint jön a foga, vagy a mozgásfejlődés, vagy a bélmozgás vagy stb. :) De legalább akkor 1-et kizárok :)
Ja és 4 hónaposan 10 kiló :)
Ha felkel ne adjak neki cicit?Akkor?Mit adjak?Próbáltam, hogy csak hintázok vele egyet, de nem nyugszik meg, azt meg nem akarom, hogy apa felkeljen ...
10 kg???? Az enyem 1 evesen volt 10 kg! Wow mi van a tejedben??? Amugy ha kizarolagosan anyatejes en nem adtam neki semmi mast 6 honapig mert az orvos azt mondta. Beszelj az orvossalha el akarod kezdeni a hozzataplalast, mert szerintem az anyatejesnel ez picit korai!
13-as: ha a tapot nem issza es nincs anyatejed akkor mit adsz neki inni??
Én kipróbáltam, de semmit sem változtatott a helyzeten, bármennyit is adtam.De amúgy a tejpép hízlal! Szerintem ne adj neki, ha nem akarod, hogy még többet hízzon.
Hány cm a 10kg-hoz?
Ha 10 kg 4 hónaposan, akkor így is sokat eszik, tejpépet ne adj neki, mert az még jobban hízlalja. Amúgy sem adnék egy anyatejes babának tejalapú dolgot, akkor már inkább a Sinlacot, de az is hízlalja.
Szerintem éjszaka adj neki vizet. Amúgy meg ha már eddig átaludta az éjszakát, akkor most a foga jön. Az én fiam 7 hónapos, és 3 hós koráig ébredés nélkül aludt éjszaka, utána pedig a foga miatt ébredt óránként, eszembe sem jutott hogy éhes. Most már 4 foga van, megint átalussza az éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!