Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valóban jobban alszik a...

Valóban jobban alszik a babácska, ha kap tejpépet?

Figyelt kérdés
Babám anyatejes, 4 hónapos és éjjel (ismét) felkel 2x-3x enni, ebből következtetek, hogy esetleg nem lakik jól, vagy nem elég tápláló a tejcim, vagy csupán estére nincs annyi amennyi neki kellene.Gondoltam kipróbálom.Szerintetek?Próbáljam?Ha igen, melyik fajtát?És mikor adjam?Fürcsi előtt tejpép, utána cicike?
2012. febr. 17. 23:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Add fürdés előtt, és fürdés után cici.

mi Milumillel kezdtük:

[link]

2012. febr. 17. 23:08
 2/23 anonim ***** válasza:
Mi tejpépezünk és este 8kor fektetem és reggel 6kor kel:) Mi is Milumil-t eszünk, vaniliásat! Imádja:)
2012. febr. 17. 23:10
 3/23 A kérdező kommentje:

Amit kihagytam,hogy hizlalni nem szeretném, így sem pici :)

Ettől jobban hízna, ha csak fürcsi előtt adnám?

2012. febr. 17. 23:11
 4/23 A kérdező kommentje:
Megnéztem a linket, ezek rizsesek ha jól látom, ez nem okoz gondot?Nem kell külön kóstoltatni?
2012. febr. 17. 23:13
 5/23 anonim ***** válasza:
Nálunk is pont ez volt a "gond" éjjel nappal 3 óránként evett 4 hónaposan, a gyerekorvos javaslatára kipróbáltuk, akkor ő azt mondta mivel ez sokkal laktatósabb nem fog ébredni a baba. Hát az én kicsikém bekanalazta szépen fürdés előtt, fürdés után cicizett rá és ugyanúgy ébredt, mert éhes volt:( Szóval nálunk ez nem jött be... Most is szokott kapni, már csak 2x kel enni éjszaka, 6 hónapos.
2012. febr. 17. 23:13
 6/23 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a babád nem azért ébred, mert éhes...lehet, hogy csak szomjas vagy egyszerűen csak cicizni akar! Próbáltad már, hogy nem adsz neki éjjel cicit? Mit reagál? Lehet, hogy egyből vissza aludna! Szerintem ha nem adsz túl sok pépet nem fog hízni tőle! Estére egyébként kevesebb a tejcsi, de zsírdúsabb vagyis tuti elég neki...max kevés pépet adj neki fekvés előtt, jól elnyomja majd és aludni fog?
2012. febr. 17. 23:16
 7/23 A kérdező kommentje:

Remek :D Hát azért kipróbálom, hátha :)

Már volt egy időszak amikor átaludta az éjszakát, ezért gondolom, hogy nem elég neki :S

2012. febr. 17. 23:16
 8/23 anonim ***** válasza:

2és 6-os vagyok.

A rízs gluténmentes...azt adhatod

2012. febr. 17. 23:18
 9/23 A kérdező kommentje:

Sírva ébred és addig míg nem kerül cicikére, sír :(

Nem adok neki se vizet, se teát, cumit csak a nappali alvásokhoz szokott, meg akkor pellus a fején és hinta :)

Éjjel viszont hason alszik.

2012. febr. 17. 23:19
 10/23 anonim ***** válasza:

megint 6-os:)

Ari lehet:))

Egyébként nekünk is ez volt, míg anyatejes volt, mindig felkelt éjjel pedig volt tejem...egy fogzási szopisztrájkja miatt elapadt a tejem, így éjjel pépet kap és azóta remekül alszik!:)

2012. febr. 17. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!