Nagyon gáz, ha 10 hónapos babám nem hajlandó meginni a tápszert, ezért tejpépet kap helyette?
Gáz!!!! és a ciki szó Nincs ilyen szó ilyet ne használjunk már Főleg hogy felnött nő vagy!
Nem baj. abba is olyan tápanyagok vannak mint a tápszerbe ne aggodj!
Köszönöm haszontalan kioktatásodat.
Várok olyan embertől is véleményt, aki nem ragad le a megfogalmazás módján. Amit írtál, már nem is érdekel, mert ilyen a személyiségem: kötözködő, felesleges véleménynyilvánítást követően kimeresztem a tüskéimet. Ha kritikád annak szólt volna, amire rákérdeztem, megköszöntem volna, hiszen nem vagyok biztos a dolgomban.
Csak Neked:
Kérek szépen válaszokat! :)
Nem tudom, nekem azt mondták anno, hogy csak 1 étkezésre kaphat tejpépet. De mondjuk pici korában, 6hó körül mondták. Szerintem ugyanaz lehet, csak a tejpép nem folyékony, mint a tápszer, de hígíthatod addig, míg sima folyékony állagú nem lesz. Csak arra vigyázz, hogy a tejpép általában ízesített, mosd a pici fogát, illetve étkezés után adj neki pár korty vízet, átöblíteni a fogait, mert elég édesek a pépek.
Ha biztosra akarsz menni, akkor hívd fel a védőnőt, vagy az orvosod (inkább az orvost), és kérdezd meg tőle, mert itt elég különböző válaszok is lehetnek, biztosat meg egyikünk se tudd, így inkább ne erre alapozz. Ideiglenes megoldásként viszont szerintem megfelel, jobb, mint a semmi, meg a tehéntej.
Szia:)
Nem gáz:)
Gondolom 2-szer kap ,esetleg 3-szor tejpépet!?
Szóval már úgyis adsz gondolom más ételeket is ,a péppel fedezed az optimálisnak mondott tejalapú táplálékot.
Eleget mozog már a babád szerintem ahoz,hogy égesse a kalóriákat:)
Tehát a "túlzott hizás" szerintem akkor igaz,ha kisebb és kevésbé,mozgékony egy gyerek.
Az én lányom 10.5 hós,nála is van ilyen,hogy nem issza meg,akkor napközben kap ,joghurtot,tejpépet,babapudingot,sajtot stb.amivel fedezni tudjuk a "tejes" kaját.
A védőnő épp tegnap nyugtatott meg engem is emiatt:)
Szóval semmi baj nem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!