Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon gáz, ha 10 hónapos...

Nagyon gáz, ha 10 hónapos babám nem hajlandó meginni a tápszert, ezért tejpépet kap helyette?

Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 10:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10.59-es vagyok én egy csipet kakaóporral szoktam megbolonditani a tápszert ,ha végképp nem akarja meginni..na ez is vagy bejön,vagy nem:)
2012. febr. 16. 11:02
 12/17 A kérdező kommentje:

2x kap(na, eddig 1x kapott, reggelire egy keveset) mondjuk reggel és fekvés előtt este egy jó nagy adaggal :)

Eszik mindent már, amit adhatok neki, mindent szeret, és sok vizet iszik, kakija normális, szerintem jó az emésztése.

2012. febr. 16. 11:09
 13/17 anonim ***** válasza:

Akkor pedig minden oké:)

Ahogy irtuk is egy kis tejalapú kajával sajt,joghurt stb.

pótolod és teljesen rendban van!

10.59.es voltam:)

2012. febr. 16. 11:14
 14/17 anonim ***** válasza:

nyugodtan add neki a tejpépet!sőt vannak tejberizs pépek is!

nem csodálom hogy nem issza a tápszert ha már eszik renden ételeket is (persze amiket adhatsz már neki).a tápszerek borzalmasak.

annak idején az én lányom is pár hétig megitta de utána akármit raktam bele nem kellett neki.(kakaót,cukor,méz)

amiatt meg ne aggódj hogy sokat fog hízni a napi 2 tejpéptől!most már úgyis egyre többet fog mozogni sőt lassan járni is fog és akkor már nem fogok olyan gyorsan hízni!

sok sikert!

2012. febr. 16. 11:25
 15/17 A kérdező kommentje:
Már megy...:) néha elengedi a bútort és lép egyet, persze rögtön eldől, de egész nap áll meg sétál kapaszkodva valamibe, ha meg nem akkor villámgyorsan mászik, folyton csak a tenyércsattogást hallom :) oké, akkor megnyugszom.
2012. febr. 16. 11:29
 16/17 anonim ***** válasza:

11.25-ös vagyok!

na látod!akkor már nagyon ügyes a babucid!!! :)

egy jó tanács ne aggódj mindig mindenen!tudom mert én is ilyen voltam és még vagyok is.

amíg jó kedvű és szépen fejlődik addig nincs semmi gond!!!

2012. febr. 16. 11:36
 17/17 A kérdező kommentje:
:) pedig ő már a második! :)
2012. febr. 16. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!