Akinek van kutyája és babája is, ossza meg velem, hogy mit csinált amikor a baba elkezdett mászni?
szia
hosszúszőrű kutyusunk van, nem hullik, minden reggel pórszívózás, napi 2x felmosás.
szia
mi ráccsal választottuk le a kutyus birodalmát.szerencsére már kertes házba költöztünk-de fél évig,miután a baba megszületett,mi is kis lakásban laktunk.nekünk egy nagyon ragaszkodó,kis westie-nk van.nem erőszakos,de mindig ott szeret lenni,ahol mi.régen az ágyunk alatt aludt-de még terhesen el kezdtem kiszoktatni.most már tudja,hogy a babát békén kell hagyni,bár,ahogy nő a kisfiam-szivesen játszik vele.a kérdésre visszatérve-én elég sokat takaritok,pláne,ha eső van-de nem kell domestos-háborút vivni.azért a kutyajátékkal ne játsszon a baba-és én azért,amennyire lehet,távol tartanám.akár milyen barátságos,szelid kutya-sosem lehet kapni.az én fiam-egyszer erősebben húzta meg a fülét-és odakapott-semmi baj nem lett-de nem árt az óvatosság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!