Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy alakult az éjjeli alvásot...

Hogy alakult az éjjeli alvásotok amikor elkezdett mászkálni a babátok? (azokra gondolok akiknél közöttük alszik a baba)

Figyelt kérdés
Előre is köszi a választ!
2011. jún. 18. 22:10
 1/8 A kérdező kommentje:

Elég rosszul fogalmaztam bocsi!:0)

Arra gondolok hogy éjjel nem indult útnak a babátoj hogy nem vettétek észre?

2011. jún. 18. 22:12
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Nem,mert be volt csukva az ajtajuk, azt nem tudták kinyitni.
2011. jún. 18. 22:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Annyira nem tudsz mélyen aludni, hogy ne vedd észre, ha elindulna, főleg, ha melletted alszik :) Az ösztöneid ilyenkor is jól működnek :)
2011. jún. 18. 22:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát nagyon remélem hogy felkelek rá.Még csak 5 hónapos.Az ágyról sem esett le éjjel mikor le akar mászni?Vagy ennyire nem elevenek éjjel?Azt ne írjátok légyszi hogy szoktassam rá a kiságyra több okból nem megy.Köszönöm az eddigi válaszokat!
2011. jún. 18. 22:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát én tudtam olyan mélyen aludni. Egyszer le is esett, a puffanásra ébredtem de a kisfiam fel sem ébredt rá.
2011. jún. 18. 22:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Told az ágy egyik oldalát a falnak ő aludjon fal felől az ágy végéhez tolj fotelt ha van.
2011. jún. 18. 22:32
 7/8 anonim ***** válasza:
vannak necces helyzetek, de inkább olyankor, amikor még nem fekszek mellé. Szomszéd szobában szoktunk lenni este, és ha felébred rögtön pattan négykézláb, és indul az ajtó felé az ágyon, de a szélénél mindig megáll. Azt csinálom azóta, hogy minden kis nyöszörgésre bemegyek, és nézem az ajtóból, mit csinál. Ha mellette fekszek, mindig felébredek, ha ő is, és reggel kell még figyelni, mert neki nem kell idő, hogy felébredjen a mászáshoz... :)
2011. jún. 18. 22:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyik oldalon apa van, a másik oldalon az ő kiságya egészen az ágyamhoz húzva. Esélytelen a leesése.

Nagyobbik fiamnál az ágy egyik oldala a falhoz húúzva, a másik a kisággyal, de volt még egy variáció, fal az egyik oldalon (apánál, ahogy fentebb is) és az én oldalamon bevállaltam a leesésgátlót :-))

2011. jún. 18. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!