Normális hogy 5 hónaposan csak 700 ml-t eszik 24 óra alatt a babám?
Mennyivel született és hány kiló most?
Ha jól fejlődik, akkor bizonyára elég neki ennyi tej.
nekem kicsit kevésnek tűnik
az én babám napi két banán, 1 üveg bébiétel és van mikor még egy almát is megeszik, mellette szopik
és ő is 5 hónapos
Hat en nem ertek egyet a vedonoddel. Az en kisfiam 67cm es csak 6700 gr szoval a te babad nagyobb lehet joval az enyemnel o is 5 honapos. Amugy testsuly kg-onkent 150 ml kb a normalis vagyis ez kb 1110ml lenne nalatok de +-20%is belefer. Amugy egy honap es johet a hozzataplalas ha ababad nyugodt es latszolag nem ehes akkor ne tapszerezz szerintem. Enyem is lassabban hizik mar de csomo oka lehet pl az hogy mar mozgekonyabbak esetleg ha fogzik kisebb az etvagya stb
En nem is ertem a vedonoket mindegyik tok mast mond. A kisfiam amikor ev elejen beteg volt szo szerint semennyit nem akart enni es meg akkor se akartak potolni neki meg vizet sem. Mas meg elso blikkre tapaszert javasol...
Hízik? Mozog? Jókedvű? Ordít sokat? Alszik rendesen?
Ne higgy a könyveknek és számoknak. Ha a fenti kérdésekre igen a válasz akkor miről beszélünk? :)
Ja és még egy személyes vélemény. Orvosok bebizonyították, 6 hónapos kora előtt a babák bélcsatornája nyitott, azaz, minden közvetlen a véráramba kerül. Annyit tesz, ami nem tápszer vagy anyatej nem tudja hasznosítani a szervezete, ergo úgy ahogy van kijön. Korai hozzátáplálástól ezért intenek óva, ami lényegében csak az íz szoktatást jelenti. ..
Előző:
Ha nem ordít sokat úgy értettem :)
Ja és fogzás miatt kisebb étvágy, és mozgékonyság miatt kevesebb súlygyarapodás.
Az én babám is 3330 grammal született, ő 6400 gramm volt 5 hónaposan. S soha nem ette meg a kilónkénti 150 ml-t.
Szerintem nincs okod aggódni, ha jókedvű baba, akinek van elég pisi-kakis pelusa.
Egyes babák lehet többet esznek, de nem szabad őket egymáshoz viszonyítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!