Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4hetesen milyen volt a BCG...

4hetesen milyen volt a BCG oltás helye?

Figyelt kérdés
Az én babàmon csak egy nagyon halvàny piros pötty van.
2012. febr. 16. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
A kisfiamon csak 2 hónaposan kezdett göbösödni, 3 hósan fakadt ki,most 6 hónapos, de még mindig látszik.
2012. febr. 16. 20:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Majd lesz rondább is:-)))De minél rondább annál jobban hat.Nekem pont ma 5 hónapos a lánykám de még mindig ki-ki fakad.
2012. febr. 16. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:

az én kislányomnak olyan csúnya volt amikor kifakadt hogy csak na, amikor voltunk vmiért orvosnál mondta hogy

ez hamarosan kifakad

én meg mondtam hogy már kifakadt,

azt mondják minél csúnyább annál jobb, mert ha nem fakad ki majdnem gennyesen, akkor újra be kell adatni..

nekem ezt mondták a kórházban, mikor megszületett.

most 2éves és szép piros heges.. semmi gáz vele !

2012. febr. 16. 22:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem a lányomon nem fakadt ki de csúnya volt. Azért kérdezem mert nem emlékszem milyennek kell lenni hónaposan és nekünk alig van ott valami. Remélem nem kell újra beadatni.
2012. febr. 17. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!