Az antibiotikumtol megy a hasa a 4 honapos babamnak. Letezik, hogy a kiutesei is attol vannak a hasan, a hat meg a fejen? Apro kicsi pottyok es sok van
Első vagyok. Az jutott még eszembe, hogy ezek a kiütések egyébként nem viszketnek, elmúlnak maguktól.
Másodiknak pedig: Nekünk 8 hetesen kellett szedni antibiotikumot, aztán 1 évig nem volt beteg, úgyhogy nem befolyásol semmit. Meg azóta is csak egyszer szedett antibiotikumot, 2 és fél éves. Ha az orvos kiírja, akkor szedni kell, nincs mese.
Nekem csak az a bajom,hogy ha egy baba tüsszent egyet már rögtön rohannak az orvoshoz és tömik antibiotikummal.Nekünk szerencsére homeopátia mellett van a dr nő és ha csak lehet azt szedeti be,persze ha nincs mese be kell szedni a gyógyszert de nem minden esetben kell ilyen drasztikus megoldást alkalmazni.ez olyan mint akinél terhesen kihozzák ,hogy magas a cukra és már rögtön engedi magát inzulinoztatni.az eszemet dobtam el mikor hallottam mennyire hülyék az emberek bele sem gondolnak,hogy többet ártanak maguknak mint ha nem szednék-terhesen.Egyáltalán nem biztos,hogy az akinek jó lett a cukorszintje másnap is ugyan olyan jó lenne...szerencsére nekem minden téren normális orvosom van csak nem értem mások miért hisznek el rögtön mindet.Nem Istenek azok sem.
Természetesen ez nem azt jelent,hogy a kérdező babájánál nem indokolt az antibiotikum csak a válaszokból rögtön azt lehet kiérezni,hogy nincs mese ha szedni kell szedni kell,holott lehet természetesebb mód is lenne a bibi helyre állításához.a normaflór tényleg kell ha már szedi,én közben is adtam neki meg utána is.egészségügyben dolgozom én is,tudom mi folyik ott,tehát nem kell bemutatni...11hós baba mamája.
Kedves utolsó! Első és harmadik vagyok. Nem hinném, hogy ez érződik ki a válaszokból. Biztosan nem jókedvében adja a kérdező sem. Egyébként tegnap estére megfázott a lányom, naná, hogy nem rohanok orvoshoz. Tüsszög és picit köhög, folyik az orra, a takony átlátszó. Fújom Sterimarral, szívja az orrát, kap Sinupret szirupot és C vitamint, na meg ha hajlandó lenne a hársfateát meginni, akkor azt. Én akkor szoktam dokinénihez vinni ha lázas, vagy elhúzódik a nátha, netán már sűrű zöldes-sárgás a takony és mellé hurutosan köhög is.
Egyébként én is a természetes gyógymódokat részesítem előnyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!