Miért vált ilyen nehézzé az altatás?
Igen, nálunk is voltak ilyen időszakok, amikor nehezen ment az altatás. Amikor az átfordulásokat próbálgatta (4-5 hósan), akkor ahogy letettem nyomta fel magát és fordulni akart, csak úgy aludt el, ha félálomba ringattam. Aztán amikor már fel tudott állni, akkor meg ahogy letettem már kapaszkodott fel a kiságy rácsába. Úgy vettem észre, akkor jött egy-egy könnyebb időszak, amikor már jól begyakorolta az adott mozgást és nem akarta még "álmában" is azt csinálni.
11 hós kisfiú anyuja
Nálunk is ez a helyzet (4.5 hósak vagyunk). Úgy látszik ezt minden baba eljátsza ebben a korban. Nálunk egyedül a porszívó segít ilyenkor!
Gondolhatjátok, azóta patyolat a lakás!
:)))
Köszönöm a válaszokat! Ez egy kicsit megnyugtató hogy nem csak nálunk van ilyen! :)
Csak vége lesz egyszer...
A harmadik válaszolónak üzenem, hogy számomra hasznos volt a válasza, nem tudom ki és milyen okból pontozta le!!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!