Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit sír egy nap a babád?...

Mennyit sír egy nap a babád? (Újszülött kortól 1-2 hónapos korig)

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Szinte semmit! Gyorsan kitaláltam mindig mi a baja! Nem kézbe kapott gyerekről van szó!
2012. febr. 15. 21:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Az én babám sajnos hasfájós volt:(volt olyan hogy 36-37 órát végigsírt(negyedórás 10 perces alvásokkal)de általában délután 4-5-től éjjel 2-3ig sírt.

Ha nem fájt épp semmije akkor csak azért sírt ha éhes volt vagy teli volt a pelusa.

2012. febr. 15. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

A lányom (aki már lassan 3 éves lesz) anno 1-2 hónaposan szinte soha nem sírt. Még az éhséget is csak nyögéssel, hangadással jelezte.

A fiam már többet sír, a mennyit kérdésre nem udom mit mondjak? Órában? Percben?

Inkább úgy mondom,hogy minden ébredéskor valamennyit, minden pelenkázáskor valamennyit, és néha ezen kívül is van olyan,hogy nem jó neki semmi.

Sokszor van hoyg nézelődik, de látom rajta hogy unja magát. Mikor már nem tudok mit elé tenni, éneklés sem használ akkor kivágja a hisztit. Most egy hónapos.

2012. febr. 15. 22:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyik gyerekem se sírt az első hónapokban gyakorlatilag egyáltalán. Velem aludtak, igény szerint ciciztek - ez a hasfájásra is megoldás - sokat voltak hordozóknedőben, én nem nagyon tudom, milyen az a csecsemősírás. Konkrétan csak oltáskor hallottam őket sírni, akkor is csak addig, amíg gyorsan cicire nem kerültek, onnantól nem volt problémájuk tovább.
2012. febr. 16. 07:42
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Csak arra voltam kíváncsi hogy mennyire általános hogy sokat sír egy baba. Most várom a második babának, és az első nagyon pocakfájós volt. 4-5 órát üvöltött a fájdalomtól délelőttönként egyhuzamban, meg éjjel is sokat sírt. Csak ezért informálódom, hogy létezik-e hogy ezt esetleg másodszorra megússzuk :)

Várok még válaszokat. Nálam mindenki hasznos lesz.

2012. febr. 16. 08:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én nagyobbik fiam (most 5 és fél éves) nagyon sokat sírt napközben 1-2 hónapos korában,nem volt jó neki semmi,néha még akkor is sírt,ha kézben volt.

A kisebbik (2 és fél hónapos) nagyon nyugodt baba,minden etetés között alszik valamennyit,ha ébren van,akkor is jól elvan,csendben van,néha sír,ha éhes vagy álmos,de ez napi szinten pár percet jelent.Az éjszakát is végigalussza 6 hetes korától.Szerencsére nem is hasfájós.Úgyhogy nálad is megvan az esély rá,hogy a kistesó kevésbé lesz sírós.

2012. febr. 16. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!